halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

PTP-psykolog till FBH!

Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-30

Ansök nu

PTP-psykolog till FBH!

Arbetsplatsbeskrivning

Vi välkomnar nu ytterligare en PTP Psykolog till oss . Föräldra- barnhälsan (FBH ingår i område Barn och unga vuxna tillsammans med, Barn- och Ungdomspsykiatrin, Vuxenhabiliteringen samt Barn- och Ungdomshabiliteringen. Enheten är lokaliserad i Östersund i centrala, nyrenoverade lokaler på Köpmangatan 24.

Föräldra- och barnhälsans (FBH) uppdrag är att samla medicinsk-, psykologisk-, social- och omvårdnadskompetens gällande mödra- barnhälsovårdsfrågor. Verksamheten arbetar för att utveckla en jämlik vård, där mödrahälsovårdens mål är att främja en god reproduktiv och sexuell hälsa - och barnhälsovårdens mål är att främja barns hälsa, trygghet och utveckling i länet.
Föräldra- och barnhälsans verksamhet innefattar:
Kompetenscentrum för barn- och mödrahälsovård.
Föräldra- och barnhälsan har i sitt uppdrag som kompetenscentrum en inriktning på hälsofrämjande, förebyggande och utvecklingsinriktat arbete. Uppdraget innebär förutom stöd till personal inom mödrahälsovård (MHV) och barnhälsovård (BHV), även tillsyn, kvalitetssäkring och utveckling av mödra- och barnhälsovårdens verksamhet i Region Jämtland Härjedalen.
Föräldra- Barnhälsans patientarbete
Som en del regionens mödra- och barnhälsovård erbjuder socionomer och psykologer på Föräldra- och barnhälsan patientinriktat arbete i form av psykosocialt stöd, föräldrastöd, behandling av vuxna samt barn, samt barnpsykologisk vägledning till blivande och nyblivna föräldrar med barn 0-6 år. Barnpsykologisk bedömning av förskolebarn med avvikande beteende eller misstänkt utvecklingsförsening.

Parallellt med den ordinarie tjänstgöringen löper ett schemalagt PTP-utbildningsprogram. Det omfattar kliniska utbildningsdagar, studiebesök, regelbundna PTP-träffar och handledarträffar. Våra utbildningskliniker är: vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri, habilitering, primärvård, föräldra- barnhälsa, hjärnskaderehab och smärtmottagning. Vi har också ett etablerat och uppskattat samarbete med psykologprogrammet vid Mittuniversitetet.
Regionens PTP-studierektor samordnar och utvärderar programmet, samt finns till för att hjälpa dig, handledare och arbetsgivare. För mer information se länk; https://www.regionjh.se/jobbutbildning/utbildning/ptppsykolog.4.5e03233315a5d76d07b10bb4.html

Arbetsbeskrivning

Utrednings-, bedömnings-, och behandlingsarbete utifrån enhetens uppdrag. Samverkan med övriga vårdgrannar inom Region Jämtland Härjedalen samt länets kommuner är viktiga inslag.

Kvalifikationer

Psykologexamen.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, engagemang, samarbetsförmåga samt flexibilitet och vi ser gärna en mångfald i arbetslaget.

Meriterande om du har erfarenhet från arbete med barn och föräldrar

Andra uppgifter

Som sökande ska du lämna utdrag ur belastningsregistret i samband med erbjudande av tjänst.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Heltid PTP-tjänst, ett år. Tillträde enligt överenskommelse. Tillsättning av tjänsten kan komma ske innan ansökningstiden löpt ut.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Mikael Lec-Alsen
Områdeschef
Telefon: 070 317 64 69
Email: mikael.lec-alsen@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Elin Lindström
Psykolog
Telefon: 063-153999
Email:

Ansökan

Referensnummer: Persr/424/2023
Sista ansökningsdag: 2023-05-30

Dela detta jobb

PTP-psykolog till FBH!

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård