halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Receptarie till Läkemedelsenheten, Region Västernorrland

Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Receptarie till Läkemedelsenheten, Region Västernorrland

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Läkemedelsenheten finns ca 20 medarbetare varav de flesta är farmaceuter. Enhetens personal är fördelad på tre orter i länet, Sundsvall, Härnösand och Örnsköldsvik. Läkemedelsenheten är en del av verksamheten Kvalitet och patientsäkerhet inom Hälso- och sjukvården och vi verkar aktivt i kvalitets- och patientsäkerhetsfrågor.

Vill du ha ett, roligt, utvecklande och spännande arbete med många kompetenta och aktiva medarbetare? Vill du vara med och vidareutveckla läkemedelsförsörjningen och arbetet med läkemedel inom Region Västernorrland? Då är detta en möjlighet för dig som har intresse inom detta område.

Vi söker dig som är legitimerad receptarie för tillsvidareanställning inom regionens Läkemedelsenhet. En viktig del av arbetet är att medverka till att läkemedelsförsörjningen till våra vårdenheter fungerar som avsett. Din huvudsakliga arbetsort är Sundvall. Vårt uppdrag omfattar hela länet vilket innebär att du i denna roll arbetar utifrån ett länsperspektiv.
 

Arbetsuppgifter

I uppdraget ingår att du arbetar med ett strukturerat förråds- och sortimentsarbete. Du gör beställningar och sköter uppackning av läkemedel till vårdenheternas läkemedelsförråd samt utför hållbarhetskontroller av läkemedel. Du har en samarbetsinriktad roll med många kontaktytor för att skapa mervärde i vårdkedjan. I din vardag kommer du att arbeta vid Sundsvalls sjukhus. I ditt arbete ingår uppdrag i syfte att avlasta och frigöra tid för vårdavdelningarnas personal och samtidigt utveckla och säkra kvaliteten på läkemedelsanvändningen och läkemedelshanteringen.

Du blir en del av det team som sköter läkemedelsförsörjningen i Västernorrland. Inom verksamheten finns goda möjligheter till varierande och utmanande arbetsuppgifter. Tillsammans med dina arbetskollegor kommer du att bidra till att läkemedelsförsörjningen inom specialistvården utförs på ett patientssäkert och kostnadseffektivt sätt utifrån din farmaceutiska kompetens.

Regionen bereder för närvarande hur en framtida försörjningsmodell med till exempel läkemedelsautomater och slutenvårdsdos kan se ut för hela läkemedelsområdet inklusive utvecklad krisberedskap för läkemedel. Du kommer att arbeta med de nya tjänsterna men även med andra uppgifter som Läkemedelsenheten ansvarar för. Fördelning av uppdragen styrs i första hand av verksamheternas behov, men även utifrån din kompetens, erfarenheter och intressen. Läkemedelsenheten har ett brett ansvarsområde gällande läkemedel så arbetsuppgifterna kan variera över tid och i omfattning.

Som medarbetare hos oss är du tillsammans med dina kollegor med på en utvecklingsresa för att skapa goda förutsättningar för en läkemedelsförsörjning som är till nytta för hälso- och sjukvården, vårdpersonal och patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad receptarie med erfarenhet av läkemedelsförsörjning och läkemedelshantering inom sjukvården. Du har intresse av och kunskap om regelverk och kvalitetssäkringsarbete som rör läkemedel. Arbetet kräver goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Erfarenhet från att leda projekt eller uppdrag är meriterande.

Som person är du ansvarstagande, utåtriktad och drivande. Du har god förmåga till självständigt arbete och av att samarbeta i team med flera olika yrkesgrupper. Du kan leda och planera arbetet självständigt samt har förmåga att se vad som behöver förbättras. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du bör ha körkort för personbil då arbetet innebär resor i länet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, det innebär att du kan få återkoppling redan innan sista ansökningsdag har passerat. Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Receptarie till Läkemedelsenheten, Region Västernorrland

Region Västernorrland