halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Rehabkoordinator

Företag Prima Vård AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Rehabkoordinator

Vi söker en ny medarbetare till teamet på Sickla Hälsocenter som är en vårdcentral med patienten i focus. Vi finns nära invånarna och vi ger dig möjligheten till en arbetsplats med goda relationer och stark teamkänsla. Vi är en arbetsplats som vill framåt och arbetar aktivt med att utveckla verksamheten.
 
Arbetsuppgifter
Som rehabkoordinator kommer du att vara en naturlig del av vårt team för att hjälpa och stödja patienten på bästa sätt. Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter för rehabiliteringskoordinator och man kan arbeta både på plats och på distans. 
 
Kvalifikationer
Du är trygg i din yrkesroll och har förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv med både patienten och mottagningen i fokus. Du har erfarenhet av att arbeta på vårdcentral som rehabkoordinator. Som person är du lyhörd för våra patienters behov och ditt bemötande är professionellt och ödmjukt. Du är stabil och anpassningsbar i olika situationer samt har lätt för att samarbeta. Vidare ser vi gärna att du har en god kommunikationsförmåga i syfte att skapa goda relationer med patienter såväl som kollegor. 
 
Vi erbjuder dig
På vår mottagning kommer du ha nära samarbeten med samtliga professioner. På Sickla Hälsocenter finns ett stort utrymme att vara med och utforma och påverka ditt arbetsinnehåll tillsammans med oss. Vi försöker ge dig möjlighet att själv kunna bidra och utforma ditt arbete utefter ditt intresse tillsammans med kollegor. Vi har en positiv inställning till nya idéer och arbetssätt.

Anställning och ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Möjligheter till diskussion om arbetets förläggning och utformning finns samt anställningsform. Tjänsten är på deltid 20%. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Annette Stenberg, annette.stenberg@primavard.se
 
Vi värnar om att all kompetens på arbetsmarknanden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
 
Om Sickla hälsocenter
Sickla Häsocenter är en väletablerad mottagning som har funnits sedan 2003 och har ett 30 tal anställda. Vi finns i Curanten som är ett helt nybyggt hus för vård och hälsa vid Sickla köpkvarter. Där finns det restauranger och matbutiker mm samt mycket goda kommunikationer utanför dörren.

Dela detta jobb

Rehabkoordinator

Prima Vård AB