halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Röntgensjuksköterska med MR kompetens.

Ansök nu

Röntgensjuksköterska med MR kompetens.

Karolinska Universitetssjukhuset, Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska

Vi står nu inför en historisk resa, där du kan bli delaktig. Vi behöver utöka vår verksamhet i Huddinge med Röntgensjuksköterskor som har en gedigen MR kompetens. Läs mer här!

Om oss

Vi tillhör Europas mest moderna och största universitetssjukhus där vården bedrivs integrerat mellan forskning och utbildning. Nu kommer landets första kliniska 7Tesla till Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Här finns då 8 toppmoderna MR kameror i drift, 1,5Tesla till 7Tesla. 

Läs mera om oss Medicinsk enhet Neuroradiologi (karolinska.se)

Vi erbjuder

Du kommer få arbeta på Neuroradiologen som är en högspecialiserad enhet där vi arbetar med patientflöden i multiprofessionella och multidisciplinära team i en vårdmiljö av internationell toppklass.

Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och ger möjlighet till vidareutbildning. Det kan finnas möjlighet att driva forskningsprojekt, både på egen hand men även i samarbete mad andra professioner. 

Läs mer om komptensstegen: Kompetensstegen för röntgensjuksköterska

Du kommer ingå i ett sammansvetsat och glatt gäng med unik spetskompetens. Här arbetar vi tillsammans för patientens bästa. 

Under år 2023 kan du välja mellan friskvårdbidrag på 5000kr eller friskvårdtimme med friskvårdbidrag på 3500kr 

Som anställd hos oss får du dessutom ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder till exempel tillgång till personalgym och möjlighet att ansöka om personalbostad.

Om tjänsten

Som röntgensjuksköterska hos oss kommer du utföra både akuta och planerade undersökningar. I vår verksamhet är ingen dag den andra lik, du har varierande arbetsuppgifter och du har dagligen nära samarbete med radiologer och undersköterskor. Handledning av nya medarbetare och studenter ingår i rollen.

Tjänsterna är en tillsvidareanställning på 40 timmarsvecka men viss kväll och helgtjänstgöring ingår.

Vi söker

Vi söker dig som tar eget ansvar för ditt arbete. Du följer struktur och planering, men är också beredd att frångå en plan och för att lösa situationer som uppstår. Vi söker dig som är bra på att samarbeta och kommunicera. Du bör ha en god initiativförmåga och ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, se möjligheter i förändringar och är flexibel.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om du är rätt person för oss kan vi erbjuda dig utmaningar, utveckling och ett stimulerande arbete i en positiv och ambitiös arbetsgrupp.

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad röntgensjuksköterska.

  • Minst 5 års erfarenhet från MR

  • Goda kunskaper i svenska i språk och skrift

Meriterande:

  • Magister- eller masterexamen

  • Erfarenhet av handledning

Varmt välkommen att söka!

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Anställningsform

     Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse

Löneform

     Månadslön

Antal lediga befattningar

     2

Sysselsättningsgrad

     100%

Ort

     Solna

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2023/1005

Facklig företrädare

  • Vårdförbundet Solna, vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se

Publicerat

     2023-03-02

Sista ansökningsdag

     2023-04-16

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska med MR kompetens.

Karolinska Universitetssjukhuset