halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Röntgensjuksköterska till Östersunds sjukhus

Ort
Utgår

2023-04-02

Ansök nu

Röntgensjuksköterska till Östersunds sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

I region Jämtland/Härjedalen bedrivs röntgenverksamhet på flera platser i länet. I Östersund finns det enda länssjukhuset som erbjuder specialistvård där Röntgenavdelningen är en del av denna. Vi kan erbjuda möjligheten till bred kompetens genom varierande placeringar och arbetsuppgifter på de olika modaliteterna. Röntgenavdelningen består av ca 100 medarbetare varav 36 är röntgensjuksköterskor. Vi är mitt i en process där vi moderniserar vår maskinpark, främst på DT-sektionen. GE Revolution och GE Revolution Apex är nyligen installerade, och förbättringsarbete av protokoll och metodböckerna pågår. Det är även planerat att byta ut vår Philips Ingenuity till en GE Frontier inom ett par år. På avdelningen finns även tre stycken GE MR-kameror på 1,5 Tesla där vi undersöker allt från ortopedi till MR Hjärta. Vår konventionella sektion består av tre stycken skelettlabb, ett genomlysningslabb och ett labb för interventionell radiologi. På ultraljudssektionen finns det tre stycken labb som bemannas av undersköterskor och radiologer. Informations- och bildbehandlingssystemet som används i regionen är Sectras RIS/PACS.

Arbetsbeskrivning

Vi bedriver verksamhet dygnet runt med sovande jour efter 03:00 till 07:00-07:30. Vi söker 3st röntgensjuksköterskor/radiografer som kan bidra till den goda arbetsstämningen. Utveckling och förbättringsarbeten är något som är en naturlig del av det dagliga arbetet. Efter inskolning och handledning ska du kunna jobba självständig under helg och nattarbete.

Kvalifikationer

Du är legitimerad röntgensjuksköterska. Erfarenhet av MR och DT är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Du blir automatiskt medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika aktiviteter och rabatter.
I mån av tillgång så hjälper vi till med boende.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Johan Wahlström
Enhetschef
Telefon: 063-15 36 94
Email: johan.wahlstrom@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Petter Ljung
Vårdförbundet
Telefon: 063-15 33 00
Email:

Ansökan

Referensnummer: Persr/285/2022 - Kopia
Sista ansökningsdag: 2023-04-02

Dela detta jobb

Röntgensjuksköterska till Östersunds sjukhus

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård