halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

School Nurse

About this vacancy

Internationella Engelska Skolan har gjort stor skillnad för våra elever i 29 år. Vi är övertygade om att det är tack vare vårt tydliga etos med engagerade och närvarande ledare som våra skolor har en miljö där alla arbetar mot gemensamma mål. Hos oss få du möjlighet att besöka världen fast på hemmaplan.

IES Hässelby är en skola för årskurserna 4-9 med ca 570 elever och 60 medarbetare. Vi är en tvåspråkig skola som följer den svenska läroplanen. Skolan ligger i Hässelby, strax utanför Stockholm, en kort promenad från Grimsta naturreservat, vackra Mälaren och Hässelby strands tunnelbanestation.

Vi söker nu två legitimerade sjuksköterskor som, som tillsammans med resten av elevhälsan(Student Care Team), vill vara med och säkerställa det hälsofrämjande arbetet på skolan. 

Båda tjänsterna är tillsvidareanställningar med inledande 6 månaders provanställning. Förslagsvis är den ena med tjänstgöringsgrad på 100 % och den andra på 40 % alternativt 80% / 60%, men vi är öppna för förslag. 

IES Hässelby har en välfungerande skolhälsovård och basprogrammet är i fas. Att jobba i vår skola är att vara del av en professionellt och engagerat team. I vårt SCT ingår speciallärare, studie- och yrkesvägledare, skolsköterska, skolpsykolog, och kurator. SCT:s arbete leds av rektor. 

IES har en central elevhälsa med samordnare för de olika professionerna i den samlade elevhälsan som arbetar för en god och likvärdig elevhälsa med stort fokus på hälsofrämjande och förebyggande insatser.

I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterska arbete som bl.a. innefattar hälsosamtal, öppen mottagning, läkarmottagning, vaccinationer samt förebyggande hälsoarbete.

Vi söker

  • Specialistsjuksköterska med specialistutbildning i barn- och ungdom eller distriktssköterska alternativt skolsköterska enligt skolsköterskeprogrammet

  • Ett stort intresse för hälsofrämjande och förebyggande insatser

  • Engagemang och ett genuint intresse för att jobba med barn och ungdomar

  • God förmåga att samverka samt kan ta egna initiativ

  • Tidigare erfarenhet som skolsköterska eller liknande arbete är meriterande

Har du frågor eller funderingar kring tjänsterna, vänligen kontakta skolsköterskan Sanna Sagvik, sanna.sagvik.hasselby@engelska.se. För frågor om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Administrative Manager Amanda Nilsson, amanda.nilsson.hasselby@engelska.se.

Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

Skriv gärna ett personligt brev, bifoga CV och ansök idag. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt via IES Careers.

Välkommen med din ansökan!

About IES

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 46 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Dela detta jobb

Logga
School Nurse

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB