halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Semestervikarier till äldreomsorg och funktionsstöd

Ansök nu

Semestervikarier till äldreomsorg och funktionsstöd

Om arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Den politiska visionen är en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Arbetsuppgifter

Är du en person som älskar människor? Har hög ansvarskänsla, är engagerad och en har god förmåga att kommunicera både i skrift och tal? Då kan du få chansen att få arbeta som semestervikarie i Klippans kommun! I Klippans kommun erbjuder vi dig ett spännande, utvecklande och varierat jobb under sommaren 2023. Vi erbjuder ett arbete där vi skapar en god vardag för våra vårdtagare genom vård, omsorg och service utifrån den enskildes behov och önskemål. I detta ingår bland annat medicinska insatser som utförs på delegation från sjuksköterska, personlig hygien och dokumentation. Vi erbjuder dig ett varierande och stimulerande arbete där din insats är av stor betydelse och gör skillnad varje dag. Vi söker semestervikarier inom: - Hemvård - Vård och omsorgsboende för äldre - Bostad med särskild service för personer med funktionsvariation - Korttidsvistelse/tillsyn för barn och unga På våra boende arbetar du i team och stödjer och hjälper brukarna med dagliga rutiner. Det kan vara hjälp med att ge stöd och hjälp med personlig omvårdnad, påklädning, förflyttning, städ och tvätt samt att stimulera och aktivera de boende. Inom hemvården arbetar du i brukarnas hem och arbetstempot kan vara högt. En arbetsdag kan bland annat bestå av att ge stöd och hjälp med personlig omvårdnad, måltider, aktiviteter, städning, tvätt och handling. Du arbetar i huvudsak självständigt samt förflyttar dig med cykel eller bil mellan olika brukare. Inom alla våra verksamheter förekommer det brukare med speciella behov och diagnoser och du behöver vara mentalt förberedd på att hantera dessa situationer. Din arbetstid kommer vara varierande över dag och kväll, såväl veckodagar som helg. Vaken natt samt journatt förekommer i vissa tjänster.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har någon form av formell utbildning och/eller erfarenhet i yrket. Du är minst 18 år och har goda kunskaper i svenska språket såväl tal som skrift. För att bli aktuell för ett semestervikariat är det viktigt att du tar stort ansvar för ditt arbete samt efter utbildning har kunskap om, samt förmåga att ta emot en medicinsk delegering. Med anledning av Socialstyrelsens ändring kring skyddad yrkestitel som träder i kraft 1 juli 2023 kommer du som undersköterska att lönesättas utifrån din kompetens men titel kommer att vara vårdbiträde över sommaren. Arbeta med människor - Du har förmågan att arbeta med andra människor; att lyssna, visa empati och respekt. Du är prestigelös och uppmärksammar och belönar andras bidrag. Språkkunskaper -Språkkunskaper i svenska där du har förmåga att förstå, tala, läsa och skriva den svenska som används i vården. Datorvana - Du bör vara bekväm med och ha förmåga att använda teknisk utrustning och tekniska hjälpmedel. Det är viktigt att du kan dokumentera och förmedla information digitalt. Utbildad undersköterska - Det är meriterande om du har slutbetyg från vård- och omsorgsprogrammet för arbete som undersköterska. Eller genomgått annan utbildning som riktas mot vård- och omsorg. Delegeringar - Har samt bibehåller den kunskap som krävs för att kunna ta emot delegeringar såsom: - Överlämna läkemedel - Insulinbehandling - Subcutana injektioner i förfylld spruta - Sondmatning via Mic-Key eller PEG. B-körkort - Om du söker till hemvården behöver du körkort, samt kunna framföra dig på cykel .

Anställningen

Omfattning:

Heltid / deltid

Anställningsform:

Sommarjobb / Säsongsanställning

Tillträde:

Intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse. Tycker du det är långt till sommaren? Du får gärna börja redan nu.

Antal tjänster

10

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:

2023-6-30

Referensnummer:

C136860-2023-2

Kontakt

Emilia Olsson

Enhetschef Stöd och utveckling

0435-285 08

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst

0435-28 000

Övrig information

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

Dela detta jobb

Logo
Semestervikarier till äldreomsorg och funktionsstöd

Klippans kommun