halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

SEMESTERVIKARIER TILL SÄRSKILT BOENDE, HEMTJÄNST OCH KORTTIDS

Företag Hagfors kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

SEMESTERVIKARIER TILL SÄRSKILT BOENDE, HEMTJÄNST OCH KORTTIDS

INDIVID- OCH OMSORGSAVDELNINGEN SÖKER SEMESTERVIKARIER  

Vi söker vikarier till hemtjänst, särskilt boende och korttidsboende.  

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER  

Vill du arbeta med ett av samhällets viktigaste arbeten och bidra till en god och nära vård, hälsa och omsorg till enskilda personer i Hagfors kommun? Vill du ha ett stimulerande arbete med mänsklig kontakt som ger dig erfarenheter för livet - då har du kommit rätt!

Är du engagerad och har ett stort intresse för människor? Vi söker dig med mycket hjärta som vill vara med och göra skillnad i människors liv. Trivs du dessutom med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner kan vi ha arbetet för dig!

Din huvudsakliga arbetsuppgift som vikarie inom våra verksamheter är att ge god service och omvårdnad till enskilda, utifrån deras egna behov och förutsättningar.

Vi söker dig som är undersköterska eller utbildat vårdbiträde, gärna med några års erfarenhet. Goda kunskaper i svenska språket krävs i både tal och skrift. Det är meriterande om du har dokumentationskunskaper och allmänna datorkunskaper.

Körkort med förarbehörighet B är meriterande. 

En anställning föregås av en intervju. Om du blir kallad till arbetsintervju bör du ha med dig betyg och två referenser. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

TILLTRÄDESDATUM  

Tillträde efter överenskommelse  

LÄS MER OCH ANSÖK VIA VÅR HEMSIDA  

hagfors.se/jobba hos oss/lediga jobb  

Hagfors kommun erbjuder dig stora möjligheter till balans i livet. Du kan göra karriär och samtidigt njuta av ett gôtt liv med livskvalitet. Här finns ett modigt fôlk med framåtanda som uppskattar kombinationen av den lilla stadens potential och närheten till en storslagen natur. 

Vårt handlingskraftiga näringsliv stärker kommunen och sätter Hagfors på kartan internationellt. Den lokala flygplatsen gör att det är nära till Stockholm och resten av världen, vilket skapar möjligheter i både jobbet och privatlivet. 

Här hjälps vi åt att skapa ett rikt liv och tillsammans möjliggör vi en attraktiv kommun. Läs mer om arbetet i Hagforsstrategin.  

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela detta jobb

logo
SEMESTERVIKARIER TILL SÄRSKILT BOENDE, HEMTJÄNST OCH KORTTIDS

Hagfors kommun