halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska 100% till äldreboende i Bergshamra Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Sjuksköterska 100% till äldreboende i Bergshamra Solna

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.
  

Nu söker vi en sjuksköterska till vår verksamhet Berga. Du får ett väl förberett introduktionsprogram för att på bästa sätt komma in i arbetet. Arbetstiderna är förlagda till dag- och kvällstid på rullande schema.

Berga är ett modernt vård -och omsorgsboende med för närvarande 64 platser. Hälften av platserna är med demensinriktning. Vår profil är konst och hantverk och vi har ett eget konstgalleri med utställningar. Vårt mål är att våra boende ska få uppleva en meningsfull och innehållsrik vardag på sina villkor. Där vi ser hela människan hela livet. Vår verksamhet ska präglas av värme, omtanke och trygghet. Verksamheten ligger i Bergshamra med utsikt över Edsviken och Värtan. Nära till Bergshamra centrum och tunnelbana. Vi har många olika professioner i verksamheten och vi arbetar i team och ser fram emot att få arbeta med dig. Välkommen!  

 

Arbetsbeskrivning:

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

 

Egenskaper:

Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.  

 

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

 

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

 

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: Heltid.  

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Berga kontakta: Enhetschef - HSL, Karina Rosas.  Mail: karina.rosas@ansvarochomsorg.se Telefon: 072-2520647.

 

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska 100% till äldreboende i Bergshamra Solna

A&O Ansvar och Omsorg