halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska dagtid till S:t Anna

Företag Forenede Care
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

Sjuksköterska dagtid till S:t Anna

A&O en del av Forenede Care är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet S:t Anna.

S:t Anna består av två hus, Freja och Flora beläget i ett grönt parkområde mitt i centrala Nyköping med närhet till stadens utbud samtidigt som Nyköpingsån och fina promenadstråk och gångbanor finns i direkt anslutning.

På området S:t Anna finns även verksamhetens restaurang, Annas restaurang. Restaurangen levererar all mat till Flora och Freja men är även öppen för allmänheten.

Freja består av 30 demensplatser fördelade på tre våningsplan. Flora består av 10 platser med inriktning demens och 20 platser med inriktning mot äldreomsorg fördelade på tre våningsplan.

Arbetsbeskrivning:

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnads kompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.
 

Egenskaper:

Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.  

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

B-körkort krävs.

Meriter:

Legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet.

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: Heltidstjänst med tjänstgöring dagtid. Tillsvidare, provanställning tillämpas. 
 

Tillträdesdatum: 11 september 2023

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående tjänsten kontakta:
Verksamhetschef, Svjetlana Blagojevic
Mail: svjetlana.blagojevic@ansvarochomsorg.se

 

 

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska dagtid till S:t Anna

Forenede Care