halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska/distriktssköterska till ÄlSa, Sollefteå

Ort
Utgår

2023-06-06

Ansök nu

Sjuksköterska/distriktssköterska till ÄlSa, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Väster har ett sjukhus och fem regiondrivna hälsocentraler. I området finns två kommuner. Närsjukvårdsområde Väster har cirka 300 medarbetare och fyra verksamhetschefer.

ÄlSa- hembesöksteam finns för äldre multisjuka medborgare i Sundsvall, Örnsköldsvik och Sollefteå kommun. ÄlSa står för Äldre med Sammansatta vårdbehov. ÄlSa-teamet i Sollefteå består idag av 2 distriktssjuksköterskor som arbetar i team tillsammans med läkare i geriatrik. Teamets syfte är att minska vårdkontakter för den inskrivna patienten och skapa en trygg hemsituation. ÄlSa-teamet jobbar i tätt samarbete med andra aktörer inom vården. Målgruppen för ÄlSa-teamet är multisjuka äldre över 75 år som uppfyller vissa kriterier. Patienten skrivs in och tillhör teamet under en kort men intensiv period där tät kontakt sker via hembesök och telefonsamtal. ÄlSa-teamets läkare har under denna tid det medicinska ansvaret för patienten. När patientens situation stabiliserats skrivs denna åter till primärvården.

Nu söker vi en kollega till vår nystart av ÄlSa i Sollefteå! Tjänsten avser en tillsvidareanställning med tillträde 2023-10-01.

Arbetsuppgifter

Teamet lägger upp en vårdplan med regelbunden uppföljning. Här försöker vi att se till hela patientens situation. Teamet kan erbjuda utredning, behandling och uppföljning tillsammans med patient, anhöriga och andra vårdgivare. Under ett hembesök kan konkreta arbetsuppgifter vara provtagning, blodtryck, läkemedelshantering och läkemedelsgenomgång men många gånger handlar det om att vara närvarande och ge stödsamtal för att lindra ångest och oro.

Här får du som sjuksköterska friheten att styra din arbetsdag tillsammans med övriga i teamet. Du har möjlighet och många förutsättningar till god fritid och meningsfullt arbete samtidigt. Du kommer också att uppleva att du har god tid till den enskilde patienten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska med några års erfarenhet av självständigt arbete i professionen. För rollen krävs att du har goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Då du i denna roll komemr att göra hembesök till vårdtagaren krävs det att du har B-körkort.

För att lyckas i rollen tror vi att du är trygg och stabil med god samarbetsförmåga. Du är självgående och flexibel där du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter. Utöver detta har du lätt för att sätta dig in i andras perspektiv. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

När du inkommer med din ansökan ska du bifoga betyg samt diplom/examensbevis.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-06-06

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Emma Lassen Molander

Enhetschef

Telefon: 073-2713737

E-post: emma.lassen.molander@rvn.se

Anna Stattin

Vårdförbundet

Telefon: 0722-08 85 91

E-post: anna.stattin@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska/distriktssköterska till ÄlSa, Sollefteå

Region Västernorrland