halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sjuksköterska för nattarbete inom säbo, LSS och hemsjukvård i Dalarna!

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Sjuksköterska för nattarbete inom säbo, LSS och hemsjukvård i Dalarna!

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET

Vi söker dig som är sjuksköterska för kommunuppdrag i Dalarna. 
Uppdraget innebär arbete inom SÄBO, LSS, korttidsvård, funtionsnedsättning samt Hemsjukvår. 

Kunden har tre äldreboenden, ett korttidsboende, fem gruppbostäder enligt LSS, en gruppbostad enligt SoL samt hemsjukvård. Äldreboenden är bemannade med sjuksköterska dagtid måndag till fredag, övrig tid bemannas de av en sjuksköterska som har ansvar för planerade och oplanerade insatser i hela kommunen.
Här använder man Procapita som verksamhetssystem.

Behovet avser perioden 2022-02-01 till och med 2022-09-25 med chans till förlängning. 
Observera att under februari kommer antal nattpass inte att uppnå fulltid, därför kommer det att bli fler kvällspass än nattpass i februari. Från 2022-03-01 skiftar det och blir fler nattpass än kvällspass fram till avtalstidens slut. 
Schemat innebär en sysselsättning på 85% natt. 

Vi hjälper dig med boende och resor om du inte bor på orten!

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet samt fyra månaders erfarenhet av arbete inom kommunal hälso- och sjukvård de senaste tre åren.
B-körkort för manuell växellåda samt ett utdrag från belastningsregistret är ett krav. Önskvärt från kund är att du har ett gott omdöme, en förmåga att skapa trygghet och vara serviceinriktad med ett vänligt bemötande.
Det är av stor vikt att du är flexibel och accepterar schemaförändringar med kort varsel från kundens sida. 

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 

Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 

Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska för nattarbete inom säbo, LSS och hemsjukvård i Dalarna!

Centric Care AB