halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska natt till Närvårdsavdelningen Strömsund

Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Sjuksköterska natt till Närvårdsavdelningen Strömsund

Arbetsplatsbeskrivning

Har du teamkänsla och vill ha lite utmaning? Vi på Närvårdsavdelningen i Strömsund behöver nu en engagerad sjuksköterska till nattpassen! Vill du vara en del av vårt glada team där vi lyfter och inspirerar varandra?

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Du bor trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en organisation som du längtar till och växer i.

Närvårdsavdelningen förkortat Näva, är en trivsam vårdavdelning med totalt 18 vårdplatser som ligger i Strömsund. Nio av dem är regionens slutenvårdsplatser/akutplatser och resterande nio platser har kommunen som korttidsplatser. I nuläget är fem av nio regionplatser öppna.

Läkare på kommunens alla hälsocentraler kan lägga in patienter på slutenvårdsplatserna på avdelningen, i överenskommelse med ansvarig läkare på Näva. Kommunens biståndsenhet ansvarar för fördelningen av patienterna till korttidsplatserna.

Till Näva hör också Ljusbehandlingen, dit patienter på remiss kan komma och få behandling för sina hudbesvär. På Näva arbetar ca 26 medarbetare som är undersköterskor, sjuksköterskor och övrig personal.

Arbetsbeskrivning

På regionens slutenvårdsplatser behandlas patienter som behöver vård under en begränsad tid, men som inte kräver diagnostik och/eller behandling av ett mer specialiserat vårdutbud. Det kan exempelvis vara patienter med infektioner, hjärtsvikt, diabetes och frakturpatienter. Även patienter med cancerdiagnoser behandlas hos oss.

Arbetsplatsen kan ses som en minimedicinavdelning med arbetsuppgifter utifrån det med bland annat intravenösa läkemedelsbehandlingar, injektioner, blodtransfusioner, olika provtagningar med mera. PAC och CVK förekommer ganska frekvent i perioder.

Du kommer att arbeta efter ett fast schema där helgtjänstgöring är förlagd till var tredje helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en erfaren legitimerad sjuksköterska.

Du ska tycka att det är stimulerande att arbeta i en föränderlig miljö där snabba beslut kan behöva tas och sätta patientens bästa först. Du bör vara utåtriktad, flexibel, tycka om att arbeta i team, samarbeta och van att bemöta patienter med olika behov.

Som nämnt innan krävs erfarenhet för dig som söker.

Andra uppgifter

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstiden har löpt ut. Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Marita Lindman
Enhetschef NÄVA
Telefon: 0670-165 39
Email:

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Jenny Appelblad
Vårdförbundet
Telefon:
Email: jenny.appelblad@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/538/2023
Sista ansökningsdag: 2023-08-13

 

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska natt till Närvårdsavdelningen Strömsund

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård