halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska sökes, natt till avd 94 Hjärtkliniken, DSAB

Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Sjuksköterska sökes, natt till avd 94 Hjärtkliniken, DSAB

Sjuksköterska natt sökes till oss på 94:an Hjärtkliniken, Danderyds sjukhus! Jag ser fram emot ditt CV efter att du läst vår annons. Vi på vår akuta hjärtavdelning fokuserar på samarbete, din arbetsmiljö och utveckling och så klart våra patienter. Efter ca två år kan du bli hjärtsjuksköterska med lönetillägg (gäller på DSAB).

Vårt anställningserbjudande

Avdelning 94 är en akutvårdsavdelning med 18 platser med inriktning ischemisk hjärtsjukdom – vi utreder bröstsmärtor och behandlar hjärtinfarkt. Vår patientgrupp är vuxna i alla åldrar, vilket innebär en variation i medicinsk behandling och omvårdnad. De flesta patienterna är uppegående och stabila och vårdas i snitt 2,6 dygn på avdelningen innan hemgång. Många av patienterna utreds med telemetri (hjärtövervak), något du lär dig på introduktionen. Angiografi och ultraljud används ofta som undersökning.

Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats inom en av Sveriges främsta och största hjärtkliniker. Vi arbetar aktivt med vår interna arbetsmiljö och lägger stor vikt vid personalsamanhållning och trivsel. Vi erbjuder kurser kontinuerligt till våra medarbetare där du efter 2 år kan bli hjärtsjuksköterska (internt). Alla våra nuvarande nattarbetare är hjärtsjuksköterskor och utöver det flera år på avdelningen. Vår personcentrerade vård för oss närmare patienten och i teamen tillsammans med patienten utformas vården utifrån dennes behov och önskemål. Kom och fyll på din erfarenhet hos oss.

Prova gärna och auskultera på avdelningen!

Arbetsbeskrivning

Nattetid arbetar vi med 8-9 patienter/team. Vi arbetar sjuksköterska & undersköterska 2 och 2. Vi arbetar dag/kväll i team om 6 patienter/vårdlag. Nattetid finns alltid tillgång till läkarjour och erfarna kollegor som stöd, vid frågor och vid bedömningar.

Arbetsteamet kan dagtid vid behov kompletteras med resurser som sjukgymnast, kurator, dietist och/eller vårdsamordnare. På kliniken finns också kvalitets utvecklare och utbildningsledare

.Arbetsuppgifter

Utöver sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdavdelning nattetid så granskar du hjärtövervakning och arbetar kontinuerligt med omvårdnad- och utvecklingsområden. Du ingår i team där ni samarbetar för trygghet och kompetens så patienterna får den bästa vården. Din fortsatta kompetensutveckling sker efter dina behov i samråd med vårdenhetschefen. När du känner dig varm i kläderna utökas ansvaret då du kan få rollen som arbetsledande ssk.

Kvalifikationer

  • Legitimerad sjuksköterska.

  • Goda kunskaper i svenska språkets olika delar.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som känner dig trygg i din sjuksköterskeroll och som person, vill utvecklas inom kardiologi och omvårdnad. Du har gärna något års erfarenhet av nattarbete på avdelning. Du har god samarbetsförmåga då vi alltid samarbetar i team. Du är flexibel i ditt arbetstänk, ansvarskännande och positiv i ditt synsätt samt har ett intresse för att vara delaktig i arbetet och omvårdnadsprocessen på avdelningen. Jag lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid anställning.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Hjärtkliniken är en av Sveriges största sett till antal medarbetare och patienter. Vi har de senaste åren legat i topp i nationella kvalitetsindex för omhändertagande och uppföljning av hjärtpatienter. Kliniken disponerar sex vårdavdelningar, två dagvårdsavdelningar, fyra interventionslab samt en stor öppenvårdsverksamhet. Fysiologkliniken bedriver diagnostik i framkant, har bland annat en omfattande ekokardiografi- och arytmiverksamhet, hjärt-MR, nuklearmedicin samt är ackrediterade enligt Swedac. Verksamhetsområdet bedriver internationellt ledande forskning och har en tradition av innovation och förbättringsarbete.

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska sökes, natt till avd 94 Hjärtkliniken, DSAB

Danderyds Sjukhus AB