halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska sökes till lungmottagningen, Danderyds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-12

Ansök nu

Sjuksköterska sökes till lungmottagningen, Danderyds sjukhus

Är du sjuksköterska med tidigare erfarenhet som vill arbeta på vår lungmottagning?

Att arbeta hos oss

Arbetet på mottagningen genomsyras av arbetsglädje, samarbete och flexibelt tänkande. Hos oss får och känner du att det går att fråga om allt. Oavsett yrkeskategori arbetar vi tillsammans på lösningar för att arbetet ska flyta på, med patienten i fokus.

Lungmottagningen

På lungmottagningen ingår förutom sedvanligt mottagningsarbete att assistera vid undersökningar såsom bronkoskopier, EBUS, thorakoskopier, dränageinläggningar samt beställning, utlämning och uppföljning av syrgaskoncentratorer och NIV-apparatur (Non Invasiv Ventilation). Blodgasdelegering erhåller du under inskolning.

Vi har påbörjat arbetet på lungmottagningen för våra olika processer såsom KOL, lungfibros, oklara lungförändringar samt delprocesserna NIV och syrgas. Där kommer du och övriga teamet vara en viktig del i det arbetet.

Vi finns i nyrenoverade lokaler anpassade för vår verksamhet.

Avdelning 74

Avdelning 74 är inriktad på lungmedicin och har 12 vårdplatser, med intag från akuten och övriga avdelningar dygnet runt. Arbetet innefattar mycket medicinsk teknik då våra patienter ofta har pleuradränage med behandlingar kopplade till dessa eller Non Invasiv Ventilation (NIV). Som sjuksköterska på lungmottagningen tjänstgör du på avdelningen 1 helg/månad samt vid eventuellt behov under semester/jul och nyårsperioden.

Om dig

Vi hoppas att du är en glad och trevlig person, som tycker om att samarbeta i grupp och lära av varandra. Tycker du om att testa nya arbetssätt och bidrar själv med förslag, då är du som klippt och skuren för oss. Erfarenhet av mottagningsarbete är meriterande men inte avgörande. Viktigast är att du är rätt person för oss.

Arbetsbeskrivning

Arbetstid på lungmottagning är dagtid, måndag till fredag 07.30 - 16.00.
En helg/månad på lungavdelningen ingår. Tjänstgöring på avdelningen kan bli aktuell under sommarsemester samt runt jul/nyårshelgerna.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, erfarenhet är meriterande men inte ett krav, viktigast för oss är att du är rätt person.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Internmedicin och infektion är ett av sjukhusets största verksamhetsområden och har cirka 450 medarbetare. Vi är fördelade på sju vårdavdelningar, två öppenvårdsmottagningar samt en medicinsk akutvårdsavdelning (MAVA) där vi tar emot patienter för initial utredning och behandling. Hos oss på internmedicin och infektion utreder och behandlar vi patienter för några av de vanligaste folksjukdomarna.

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska sökes till lungmottagningen, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB