halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska Sommarvikariat Rättspsykiatriska Regionkliniken, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-01

Ansök nu

Sjuksköterska Sommarvikariat Rättspsykiatriska Regionkliniken, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Rättspsykiatriska regionkliniken är i dag en av landets största kliniker för vård av patienter överlämnade enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV). Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT). Kliniken har idag 101 vårdplatser, uppdelade på 8 avdelningar.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, självständigt och ansvarsfullt arbete där du får patientkontakt och tillfälle att träffa många nya arbetskamrater. Hos oss kan du trivas och utvecklas.

Vi söker nu sjuksköterskor som är intresserad av att arbeta med rättspsykiatrisk omvårdnad som tillsvidareanställd eller sommarvikarie.

Arbetsuppgifter
Som sjuksköterska hos oss är det viktigt att du har stort intresse för människor och att du har tålamod och förmåga att sätta dig in i andras människors situation. Som person är du ansvarstagande och balanserad. Vi förutsätter att du har ett professionellt bemötande till patienter, närstående och medarbetare. Inom RPK arbetar vi med kontaktmannaskap där sjuksköterskan har övergripande omvårdnadsansvar. Du deltar i planering utvärdering och genomförande av omvårdnadsåtgärder.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning inom psykiatri är meriterande. Du som söker detta vikariat har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Har du kunskaper i andra språk är det meriterande för vikariatet. B-körkort är meriterande.

För att lyckas i rollen behöver du vara en lugn och stabil person med god självinsikt. Du som söker arbetar bra med andra kollegor men du har även förmågan att själv strukturera och driva arbetet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall tillämpar registerkontroll samt drogtest innan beslut om anställning.
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning
Vikariat

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-05-01

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner
Jim Nordin
Enhetschef
Telefon: 076-8680718
E-post: jim.nordin@rvn.se

Peter Wallner
Vårdförbundet
Telefon: 060-181950
E-post: peter.wallner@rvn.se

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska Sommarvikariat Rättspsykiatriska Regionkliniken, Sundsvall

Region Västernorrland