halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Akutmottagningen, Danderyds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2024-04-30

Ansök nu

Sjuksköterska till Akutmottagningen, Danderyds sjukhus

Vill du ha ett fartfyllt och fantastiskt jobb? Sök tjänsten som sjuksköterska i vårt framgångsrika team på Akutmottagningen.

Något för alla - något för dig

  • För dig som är nyexaminerad sjuksköterska finns välutformat introduktionsprogram med gruppinskolning, mentorer och uppföljning.

  • För dig som är specialistsjuksköterska inom akutsjukvård, intensivvård, prehospitalvård och anestesi ges stora möjligheter till utveckling i en varierad arbetsmiljö. Vi roterar mellan Akutens sektioner och olika positioner. Därmed finns det goda förutsättningar för att avancera vidare inom din roll som sjuksköterska.

  • För dig som är senior (55+) sjuksköterska kan vi erbjuda halverad obekväm arbetstid på schemat. Vi har även en anpassad inskolning vid reaktivering.

Du erbjuds

Nybyggt på Sveriges största akutmottagning

Ditt arbete är förlagd i vår akut- och behandlingsbyggnad som byggdes hösten 2019. Här bedriver vi Sveriges största akutmottagning med engagemang och ansvarstagande som ledord. Under 2025 står ytterligare en byggnad redo för delar av vår akutmottagning.

Flexibla lösningar

Vi är intresserad av dig som önskar arbeta dag/kväll, treskift eller natt. Heltid, deltid eller på timmar. Vi är flexibla.

Utbildning och utveckling

Delaktighet i arbets-/processgrupper, utbildningsdagar varje termin tillsammans med samtliga professioner, kontinuerlig simuleringsträning och löpande utbildningar.

Personalbostad eller pendling?

Våra personalbostäder ligger på sjukhusområdet, bara några minuters gångväg från din arbetsplats. Bor du på annan ort finns möjlighet att arbeta växelvis tack vare våra flexibla arbetstider. Pendlingen går smidigt då vi har både tunnelbana och bussar som går mellan Stockholm city och Danderyds sjukhus. Om du kör bil kan du nyttja vår personalparkering till priset av 30 kr/dygn (gratis nattetid).

Mer om oss

Intresserad men vill veta mer? Hospitera en dag på Akutmottagningen! Hör av dig till någon av våra vårdenhetschefer Åsa, Anna, Maria, Emma eller Stefan.

Följ oss gärna på instagram@akutendanderyd!

Vårt anställningserbjudande

För dig som arbetar natt eller treskift dag och natt tillkommer förmåner såsom dubbelt OB-tillägg nattetid och arbetstidsförkortning. Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns kvarstannandebonus, pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Räkna ut din lön och värdet av dina förmåner

Allt om dina förmåner

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska eller examen inom kort. Meriterande med erfarenhet av akutsjukvård.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som värdesätter samarbete, kommunikation, professionellt bemötande och goda relationer med såväl kollegor som patienter. Du bidrar till kunskapsutbyte, har en hjälpsam och serviceinriktad attityd samt värdesätter olikheter. Du tar ansvar, är flexibel, gillar variation och utveckling samt bra på att se till helheten.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Danderyds sjukhus har en av landets största akutmottagningar och vi är drygt 200 medarbetare. Akutmottagningen för vuxna bedriver dygnet-runt-mottagning för allvarligt skadade och akut sjuka, främst från norra Stockholm. Vi tar emot cirka 95 000 patienter per år fördelat på Internmedicin, Neurologi, Hjärtmedicin, Allmän kirurgi inklusive Urologi och Ortopedi. Vår akutvårdsbyggnad (2019) ger oss goda förutsättningar att utveckla det akuta omhändertagandet av våra patienter.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här. Danderyds sjukhus har en egen institution vid Karolinska Institutet vilket innebär ett omfattande uppdrag inom klinisk forskning och grundutbildning. Detta uppdrag är starkt integrerat med den kliniska verksamheten och sjukhusets utveckling.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Akutmottagningen, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB