halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till äldreboendet Solhaga i Skånes Fagerhult

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Sjuksköterska till äldreboendet Solhaga i Skånes Fagerhult

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet i Solhaga i Skånes Fagerhult
Solhaga är ett profilboende som riktar sig till personer som har demenssjukdom med framträdande personlighetsförändringar och till personer med psykiska funktionsnedsättningar och som önskar en säker och trygg miljö där de kan bo och utvecklas.

Verksamheten har 54 lägenheter i en hemlik miljö beläget i natursköna Skånes Fagerhult. Generösa gemensamhetsutrymmen och möjlighet till parboende finns.


Arbetsbeskrivning:
Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Som sjuksköterska hos oss har  du ett utökad ledningsansvar, som innebär delegerad arbetsmiljöuppgifter samt en viss personalhantering. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. Vilket innebär att du har ett HSL-ansvar som innefattar att du ska kvalitetssäkra patientsäkerheten utifrån ett helhetsperspektiv.  I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

Egenskaper:
Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.  

Kvalifikationer:
Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket. Du bör ha erfarenhet av att leda omvårdnadspersonal samt känna dig trygg i din arbetsledarroll. Gärna specialisering psykiatri.

Meriter:
Erfarenhet av äldreomsorg  samt att leda omvårdnadspersonal i det dagliga arbetet är meriterande.

Övrigt:
Arbetstid/Varaktighet: 50-100% med tjänstgöring dag.
Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning är du välkommen att kontakta:
Enhetschef, Carina Rasmusson
Mail: carina.rasmusson@ansvarochomsorg.se
Telefon: 0767-77 01 25

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till äldreboendet Solhaga i Skånes Fagerhult

A&O Ansvar och Omsorg