halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till BUP i Örnsköldsvik

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-04

Ansök nu

Sjuksköterska till BUP i Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Barn och ungdomspsykiatri har cirka 120 medarbetare, och mottagningar i Härnösand, Sollefteå, Sundsvall/Ånge och Örnsköldsvik. I Sundsvall bedrivs också dagverksamhet i egen regi och slutenvård i samverkan med vuxenpsykiatrin och barn- och ungdomsmedicin. BUP-mottagningen tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder evidensbaserade behandlingsmetoder som bland annat bygger på systemiskt, psykodynamiskt och kognitivt synsätt. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst.

Vi på BUP mottagningen i Örnsköldsvik söker nu dig som vill arbeta som sjuksköterska hos oss. Tjänsten avser en tidsbegränsad anställning för perioden 2023-11-01 till och med 2024-10-01. Du erbjuds heltidsarbete alternativt deltid enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Mycket av arbetet som sjuksköterska hos oss på BUP riktar sig mot barn och ungdomar med NPF-problematik samt deras familjer. I arbetet ingår sedvanlig medicininsättning och uppföljning, gruppverksamhet samt en hel del rådgivning kring sömn, struktur och vardagsfunktion. Även fortlöpande uppföljning och medicinska kontroller av patienter som behandlas för ADHD ingår i rollen.

Här kommer du till en arbetsplats med bred kompetens inom det barnpsykiatriska specialistområdet. Hos oss kommer du att arbeta både enskilt och tillsammans med bl. a läkare, psykolog och kurator, och arbetsterapeut. Samarbete med andra vårdgivare inom barn- och ungdomsvård, skola, socialtjänst med flera ingår som naturliga delar i arbetet. Du får goda möjligheter att fördjupa dina kunskaper i det kliniska arbetet samt möjligheter till vidareutbildning. I anställningen ingår även TeleQ ansvar där du kommer att arbeta som mottagningssjuksköterska emellanåt.

Här har du goda möjligheter att fördjupa dina kunskaper i det kliniska arbetet, även möjligheter att få gå olika kurser och utbildningar finns.
Du får en individanpassad inskolning samt en erfaren kollega som agerar som din mentor. Utöver detta finns det goda möjligheter till friskvård då PULSEN finns i samma byggnad.

Kvalifikationer

Förslag: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och det är meriterande om du har en specialistutbildning i psykiatri eller barnsjukvård. Som person har du ett gott bemötande och handlar i enlighet med fattade beslut och mål för verksamheten. Du är även strukturerad och självgående. Hos oss är teamsamverkan viktigt och vi söker dig med god samarbetsförmåga.

Vid eventuellt erbjudande om anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att begäras ut.

Låter detta som en intressant och spännande tjänst?
Varmt välkommen med din ansökan.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Särskild visstid

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-10-04

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Patrik Järnberg

Enhetschef

Telefon: +4666089442

E-post: patrik.jarnberg@rvn.se

 

Rebeccah Carlström

Vårdförbundet

Telefon: +4666087977

E-post: rebeccah.carlstrom@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till BUP i Örnsköldsvik

Region Västernorrland