halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Elfysverksamheten och Flimmercentrum

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-07

Ansök nu

Sjuksköterska till Elfysverksamheten och Flimmercentrum

Är du en sjuksköterska som gillar du arytmier? Sök då tjänsten hos oss där du får chans att arbeta med flimmerpatienter på i det akuta flödet, på mottagning, med elkonvertering samt med flimmerablationer på elfys lab.

Vår verksamhet

Hjärtkliniken på Danderyds Sjukhus är en av Sveriges största och som de senaste åren legat i topp i nationella kvalitetsindex för omhändertagande och uppföljning av hjärtpatienter. Inom kliniken finns goda möjligheter till vidareutveckling och vi arbetar mycket med att stärka upp våra medarbetares kompetenser. Vi främjar även sjuksköterskor som vill forska.

På Elfys lab utförs olika Elektrofysiologiska undersökningar och ablationer av ffa förmaksarytmier så som förmaksflimmer, fladder och olika typer av SVT. Här ingår du i ett team med sjuksköterskor, elfys assistent och elektrofysiologer. Vi har enbart planerad verksamhet och du är en av tre sjuksköterskor på labb som växlar mellan att assistera vid ingreppet, ansvara för patienten och hantera bokning av ingrepp.

Flimmercentrum är tillsammans med flera centrumbildningar (Hjärtsviktcentrum och Bröstsmärtecentrum) ett koncept med utökad dagvårdsverksamhet att förbättra vården för våra patienter. Vi kan här ta patienter direkt från akutmottagningen för att skynda på utredningsprocessen och därmed motverka att patienterna behöver läggas in. På Flimmercentrum har vi direktintag för patienter med pågående snabbt förmaksflimmer, vi utför akuta och planerade elkonverteringar, har daglig telefonrådgivning och inbokad sköterske- och läkarbaserad flimmermottagning.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med kollegor ansvarar du för de patienterna som passerar Flimmercentrum. Du tar emot patienter direkt från akutmottagningen, deltar vid elkonvertering, ansvarar för patienten i efterförloppet. Det ingår telefonrådgivning och så småningom även sjusköterskebaserad mottagning.

På elfys labb kommer du alternera mellan olika positioner på salen så som att assistera sterilt vid ingreppet, vara patientansvarig SSK med ansvar för läkemedelsadministration och assistera med material.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med arbetstidsmått på 40 tim/vecka. Du kommer att tjänstgöra var fjärde helg på en slutenvårdsavdelning på kliniken. 

Kvalifikationer:

Vi söker en sjuksköterska gärna medkardiologisk erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Personliga egenskaper

Du är ordningsamt och självständig men med en god förmåga att samarbeta och bra på att kommunicera. Du behöver vara flexibel och kunna anpassa dig till varierande flöden som kan uppstå. Ett gott humör och en positiv attityd kommer att hjälpa dig på vägen.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten 

Hjärtkliniken är en av Sveriges största sett till antal medarbetare och patienter. Vi har de senaste åren legat i topp i nationella kvalitetsindex för omhändertagande och uppföljning av hjärtpatienter. Kliniken disponerar sex vårdavdelningar, två dagvårdsavdelningar, fyra interventionslab samt en stor öppenvårdsverksamhet. Fysiologkliniken bedriver diagnostik i framkant, har bland annat en omfattande ekokardiografi- och arytmiverksamhet, hjärt-MR, nuklearmedicin samt är ackrediterade enligt Swedac. Verksamhetsområdet bedriver internationellt ledande forskning och har en tradition av innovation och förbättringsarbete.

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning. 

Om Danderyds Sjukhus 

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. 

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus 
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Elfysverksamheten och Flimmercentrum

Danderyds Sjukhus AB