halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sjuksköterska till en infektionsavdelning i Jämtland!

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

Sjuksköterska till en infektionsavdelning i Jämtland!

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års tjänstgöring och gärna med erfarenhet från arbete inom infektionsmedicin. 
Här ges akut vård företrädesvis för patienter med smittsamma infektionssjukdomar.
Här kan även andra klinikers smittsamma patienter vårdas i väntan på smittfrihet, ex. vis barn med vattkoppor eller patienter som överförts från sjukhus utanför norden.

Behov finns från omgående till och med 1 oktober 2023, med möjlighet till förlängning. 
Även du som är tillgänglig under delar av uppdraget är välkommen att söka! 

Roterande schema, hel-, deltid eller ströpass. Schemat läggs utifrån verksamhetens behov där dina schemaönskemål självklart tas hänsyn till. 


DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av att jobba inom infektionsmedicin är önskvärt men inget krav.
För att vara aktuell för uppdraget behöver du kunna sköta läkemedelshantering (per os samt intravenöst), blodtransfusioner, hantering av centrala infarter, kunna ronda och sköta efterarbetet samt dokumentation.

Vi söker dig som är flexibel, ansvarsfull, har god samarbetsförmåga och goda kunskaper i svenska språket. Erfarenhet av Cosmic och Nova Board/tablets är meriterande.

Du som sjuksköterska kan komma, beroende på verksamhetens behov, att under avtalstiden få tjänstgöra vid olika enheter inom sjukhusets medicinska områden (HIM och HNR).
Inom de medicinska områden bedrivs undervisning av sjuksköterskestudenter samt undersköterskor. Samtlig personal som arbetar här kan komma att ha elever eller studenter i auskultation.


ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.


OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till en infektionsavdelning i Jämtland!

Centric Care AB