halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Hematologisk dagvård och vårdavdelning, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Sjuksköterska till Hematologisk dagvård och vårdavdelning, Sundsvall

Arbetsuppgifter

I rollen som sjuksköterska hos oss arbetar du bland annat med;
- Omhändertagande och behandling av patienter med hematologisk cancer och benigna hematologiska sjukdomar. Administrering av cytostatika i dropp, subkutant och i tablettform. Administrering av antikroppsbehandlingar, immunglobuliner vid immunbrist, blodtransfusioner med mera.
- Dagvården fungerar även som en akutmottagning för de hematologiska patienterna, framförallt de som har en pågående cellgiftsbehandling. På grund av nedsatt immunförsvar kräver de ett snabbt omhändertagande enligt sepsisvård. Direktintag på dagvården så väl som på avdelningen på jourtid.
- Bokning av provtagning och behandlingar via NCS Cross. Självständig dokumentation i journalsystemet NCS Cross.
- Att till viss del kunna göra självständiga bedömningar ingår i arbetet, där stöd av läkare alltid finns tillgängligt.
- Patientnära teamarbete, nära samarbete med vårdavdelning och mottagning.

På hematologsektionen har vi ett fantastiskt arbetslag som stöttar, hjälper och ställer upp för varandra. Vi eftersträvar ett gott samarbete mellan våra tre enheter då vårt patientklientel ofta är i behov av både inneliggande- och öppenvård. Här får du ett varierat arbete med mycket patientkontakt och avancerad medicinsk vård. Vi erbjuder ett spännande arbete med möjlighet till utveckling.

Som sjuksköterska på dagvården arbetar du dagtid måndag-fredag med flextid. På avdelningen arbetar vi med önskeschema och i öppenvården finns möjlighet att vara med och påverka sina arbetstider. Vi ger dig möjlighet till att läsa hematologi via Umeå universitet. Vi strävar ständigt efter att delta i utbildningar, kurser, konferenser och kompetenshöjande aktiviteter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst ett års erfarenhet av yrket. Hematologisk och/eller onkologisk vidareutbildning samt cytostatikakörkort ses som meriterande. Vi ser gärna att du som söker har arbetat ett par år som sjuksköterska, helst inom sjukhusvården och meriterande är tidigare arbete inom mottagnings och/eller dagvårdsverksamhet. Önskvärt med kompetens inom hematologi eller onkologi samt cytostatikahantering. God vana i att använda NCS Cross. Erfarenhet av arbete med TeleQ. Du behärskar de svenska och engelska språken i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga kompetenser. Som person ser vi att du är trygg, stabil och kan skilja på det personliga och professionella. Du har en hög samarbetsförmåga. Du är initiativtagande och tar ansvar för din uppgift. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Vi ser gärna att du som söker är öppen för att arbeta två av tio helger på avdelningen.

Varmt välkommen med din ansökan,
Urvalsarbete och intervju kan komma att ske löpande, ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Hematologisk dagvård och vårdavdelning, Sundsvall

Region Västernorrland