halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till högspecialiserad vård i Njurmedicin

Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

Sjuksköterska till högspecialiserad vård i Njurmedicin

I Sverige beräknas 10 % av befolkningen ha någon form av njursjukdom, det är en av de stora folksjukdomarna. På vår avdelning vårdar vi både kroniska och akut insjuknade patienter. Vårdtiden är 4–5 dygn i snitt.

Är du sjuksköterska och är intresserad av att arbeta där du känner dig trygg och där du kan utvecklas, sök jobb hos oss på Njurmedicin 1!

Vårt anställningserbjudande

 • Individuellt introduktionsprogram på 4–5 veckor.

 • En personligt anpassad inskolning efter dina tidigare erfarenheter och behov.

 • Inskolning inom ett specifikt kunskapsområde där du erhåller kompetens att utföra peritonealdialys.

 • Kompetensutveckling inom njurmedicin genom föreläsningar och våra interna utbildningar.

 • Klinikövergripande utvecklingsdagar.

 • Handledarutbildning 7,5 högskolepoäng.

 • Plats i team som ser till att alla mår bra på jobbet och lyckats med sina uppdrag och där du får kontinuerligt stöd från våra erfarna sjuksköterskor.

 • Dubbel natt-ob ersättning.

 • Kvarstannande bonus på 40 timmar / år om du stannar mer än ett år inom Region Stockholm.

 • Möjlighet att få personalbostad under en viss tid.

 • Friskvårdbidrag 3000 kr/år

Arbetsbeskrivning

På vårdavdelning 1 vårdar vi både kroniska och akut insjuknade patienter. Vårdtiden är 4–5 dygn i snitt. Du vårdar både kroniska och akut sjuka patienter oavsett njursjukdom, stadium och behandling. Du ansvarar för vården för 5-6 patienter i vårdlag tillsammans med en till två undersköterskor, en underläkare och en överläkare.

Du arbetar med avancerad medicinteknik, pre och postoperativ vård vid acceskirurgi och biopsier, utredning av akut och kronisk njursvikt samt vid vård av livets slutskede.

Anemibehandling, behandling av infektioner, metabola och elektrolytrubbningar, hypertoni och handläggning av uremiska symtom är vanligt förekommande. Patienterna har ofta en samsjuklighet, vården är komplex och kontakten med vården blir ofta livslång.

Kvalifikationer

Krav

:

 • Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård.

 • Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Meriterande:

 • Erfarenhet inom akutsjukvård/ njurmedicin.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som:

 • Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

 • Har lätt att anpassa sig till ändrade omständigheter och snabbt kan ändra synsätt och förhållningsätt. Ser möjligheter i förändringar.

 • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

 • Ta ansvar för din uppgift och själv strukturerar sitt angreppsätt samt driver processer vidare.

 • Är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt lägger stor vikt vid att leva upp till dessa.

Övrigt

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

 1. CV

 2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
  - Personliga brev (frivilligt)
  - Yrkeslegitimation

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Medicinsk specialistvård har cirka 300 medarbetare. Kliniken inkluderar Njurkliniken, Diagnostiskt centrum, Endokrinsektionen, Reumatologiska kliniken, Gastroenterologiska sektionen och Hudkliniken. Inom verksamhetsområdet finns tre vårdavdelningar och vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet som innefattar dialysmottagningar. Utöver ovannämnda uppdrag har verksamhetsområdet ett undervisnings- och forskningsuppdrag som bedrivs i samarbete med bland annat institutionen för kliniska vetenskaper, Danderyds sjukhus - Karolinska Institutet (KIDS).
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

Sjuksköterska till högspecialiserad vård i Njurmedicin

Danderyds Sjukhus AB