halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Infektion Danderyds Sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-15

Ansök nu

Sjuksköterska till Infektion Danderyds Sjukhus

Nyfiken på Infektion? Kom och arbeta med och hos oss!

Just nu blickar vi framåt, vi söker nya härliga personer som är intresserade av infektionssjukvård. Vi har varit med och skapat historia under pandemin och fortsätter såklart att bekämpa våra osynliga fiender, men samtidigt vill vi skapa nya förutsättningar för utbildningar och insatser som infektionskliniken är vana vid, innan pandemin.

Arbetsuppgifter och erbjudande

Är du sjuksköterskestudent och tar examen i juni kan du ta del av vårt erbjudande om studielön om 27 000kr/månad. Du får dina första 8 inskolningspass under de 2 sista månaderna av dina studier för att sedan fortsätta din inskolning och anställning hos oss.

Hos oss får du en bred och stark grund att stå på i din roll som sjuksköterska. Patientkategorin är spännande och de allra flesta går hem botade från sin infektion.

Här får du en individuell inskolning som du själv är med och fastställer längden på, syftet är att du ska känna dig trygg när du börjar ha patientansvar. Vi har stödjande funktioner som backar upp när det sker akuta situationer eller när du står inför svåra moment. Du får jobba på en klinik som kännetecknas av ett gott arbetsklimat, samarbete, högt arbetstempo och tydliga riktlinjer och rutiner.

Har du erfarenhet som sjuksköterska från andra områden, då är infektion nästa steg i din karriär. Hos oss har du möjlighet att utvecklas i din roll, vi satsar på kompetensutveckling och utgår från en kompetensstege med tydliga karriärvägar.

Vi lägger stort fokus på att ha utbildningseftermiddagar för personalen, infektionsspecifika utbildningsdagar samt utbildningar inom sårvård för att nämna några exempel. Hos oss har du möjlighet att utvecklas i din roll, vi satsar på kompetensutveckling och utgår från en kompetensstege med tydliga karriärvägar.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från akutsjukvård eller infektionssjukvård men det är inget krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är trygg i dig själv, har god samarbetsförmåga och gillar en utmanade och omväxlande roll. Som person är du självgående och arbetar enskilt utan problem och värdesätter samarbete med kollegor och patienter. Då du har daglig kontakt med patienter så ser vi att du är tillmötesgående och har en mycket god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det viktigaste för oss som jobbar här är att våra patienter känner sig trygga och säkra och får bästa möjliga vård och behandling. Det målet arbetar vi mot varje dag - tillsammans.

Övrigt

Är du nyfiken på vad våra medarbetare tycker om vår arbetsplats? Då välkomnar vi hospitering en hel eller halvdag.

Ansökan

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten 

Internmedicin och infektion är ett av sjukhusets största verksamhetsområden och har cirka 450 medarbetare. Vi är fördelade på sju vårdavdelningar, två öppenvårdsmottagningar samt en medicinsk akutvårdsavdelning (MAVA) där vi tar emot patienter för initial utredning och behandling. Hos oss på internmedicin och infektion utreder och behandlar vi patienter för några av de vanligaste folksjukdomarna. 

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning. 

Om Danderyds Sjukhus 

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. 

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus 
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Infektion Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB