halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sjuksköterska till kardiologiavdelning i höst

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Sjuksköterska till kardiologiavdelning i höst

OM UPPDRAGET
Är du sjuksköterska och vill jobba som konsult inom kardiologi så har vi nu ett uppdrag för dig! 
För kunds räkning söker vi nu dig som är sjuksköterska till en allvårdande avdelning med inriktning på kardiologavdelning i Sollefteå. 
 
Oavsett om du är intresserad av att jobba heltid eller vill kombinera extrajobb med studier eller annat arbete är du varmt välkommen in med din ansökan. 

Vi hjälper till med boende och resor vid behov!

UPPDRAGSPERIOD
V. 44 till V. 5  med goda möjligheter till förlängning. 

Arbetstiderna är förlagd på dag och kväll, alternativt rotation.  

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på en kardiologisk vårdavdelning. Avdelningen har inriktning mot hjärta, stroke och intern medicin och det innefattar både akut och planerad verksamhet.

DIN PROFIL
Minst två års yrkeserfarenhet som sjuksköterska på vårdavdelning, erfarenhet från kardiologisk verksamhet är meriterande. 
 
OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till kardiologiavdelning i höst

Centric Care AB