halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Kirurgens akut- och traumasektion, Östersunds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Sjuksköterska till Kirurgens akut- och traumasektion, Östersunds sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du arbeta på en kirurgisk akutvårdsavdelning och vara med i den fortsatta utvecklingen av Akut- och traumasektionen på Östersunds sjukhus?

Våren 2022 öppnade kirurgkliniken på Östersunds sjukhus en utökad akut- och traumasektion med helt nytt koncept. Förändringsarbetet har medfört ett ökat teamarbete, ökad läkarnärvaro på vårdavdelningen, patientdelaktighet och kontinuerliga utbildningsinsatser. Behovsstyrd bedsiderond och daglig styrning är några betydelsefulla förändringar som har införts sedan avdelningen startades.
Östersunds sjukhus är det enda sjukhuset i Region Jämtland Härjedalen, och tar emot akut- och traumapatienter från hela regionen. Vi ansvarar för såväl invånarna som för ett mycket stort och ökande antal turister både sommar och vinter, det ställer stora krav på oss vad gäller kompetens och resurser. Region Jämtland Härjedalen är en av länets största arbetsgivare med cirka 4 200 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla Regionens Hälso- och sjukvård.
Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i en region som erbjuder både aktivitet och avkoppling med nära till natur och fjäll. Funderar du på att ta steget att flytta hit kan vi hjälpa dig med bostad.

Under slutet av året alternativt i början av nästkommande år planerar vi för att öppna ytterligare vårdplatser med förstärkt bemanning där patienter med ett ökat övervakningsbehov kommer att vårdas. Strukturen är under utveckling och vi ser det som ett spännande och nödvändigt projekt att arbeta med. Är du nyfiken på vad detta kommer att innebära och kan se dig själv vara en del i detta arbete, tveka inte att höra av dig!

Arbetsbeskrivning

Patienterna kommer till den akutkirurgiska avdelningen via akutmottagningen för att starta utredning och behandling. Fokus ligger på diagnostik, behandling, övervakning och god omvårdnad. Vi arbetar i multiprofessionella team där ett vårdteam består av en undersköterska, en sjuksköterska samt läkare. Dessa samarbetar med flera funktioner såsom vårdplaneringssköterska, apotekare, arbetsterapeut, fysioterapeut och vårdnära service. Ledningssjuksköterska och koordinator finns på plats för att leda och stötta upp under dagen. Vårdtiden varierar från 1 dygn till längre beroende på patientens tillstånd och behov av akutsjukvård.

Nu söker vi dig som är intresserad av kirurgisk vård och som gillar ett strukturerat akut omhändertagande med målet att ge våra patienter bästa möjliga vård. Du välkomnas till en arbetsgrupp som trivs med sitt arbete och varandra!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska med kompetens och intresse för trauma- och kirurgisk vård men även dig som är ny som sjuksköterska eller bara vill ta dig an nya utmaningar. Du har en positiv inställning, är bra på att kommunicera och har god samarbetsförmåga. Du är engagerad och intresserad både av att utvecklas och att utveckla. Vi ser det som meriterande med vidareutbildning inom kirurgisk omvårdnad. Vi uppmuntrar kompetensutveckling, därför finns goda möjligheter att med studielön vidareutbilda sig till specialistsjuksköterska inom kirurgisk vård hos oss.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Frida Folkesson
Enhetschef
Telefon: 063-142394
Email: frida.folkesson@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Sophie Moén
Sjuksköterska
Telefon: via växeln 063-153000
Email: sophie.moen@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/354/2023
Sista ansökningsdag: 2023-06-11

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Kirurgens akut- och traumasektion, Östersunds sjukhus

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård