halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Kirurgmottagningen, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-14

Ansök nu

Sjuksköterska till Kirurgmottagningen, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning
Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Kirurgmottagningen i Sundsvall är stor en specialistmottagning som ingår länssjukvård somatik. Här arbetar sjuksköterskor, undersköterskor och läkare tätt tillsammans med att utreda och genomföra undersökningar i benign och malign kirurgi. Vi arbetar tillsammans för att patienten ska få en optimal resa genom sitt vårdförlopp. Våra team består av Kärl, Övre Gastro Intestinal, Kolorektal, Bröst /endokrin och Endoskopisk verksamhet. Skopiverksamheten håller till i nyrenoverade lokaler.

Vill du vara med i en nytänkande mottagning? Då finns chansen för dig som är legitimerad sjuksköterska att bli en del av vårt gäng. Vi kan erbjuda dig en trygg arbetsplats med kontinuitet där arbetstiden är förlagd under vardagar och dagtid. Tjänsten är ett vikariat till och med 2024-10-30 med eventuell möjlighet till förlängning, tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter
På mottagningen kommer du bland annat att assistera vid olika undersökningar och ingrepp, där instrumenthantering och kontakt med medicinteknisk utrustning ingår. Du kommer även att så småningom arbeta i specificerat team där självständiga uppgifter och ansvar ingår. Vi ansvarar alla för att telefonrådgivning och tidsbokning fungerar väl. Du kommer att erbjudas individanpassad inskolning och vi erbjuder dig varierande och stimulerande arbetsuppgifter med utvecklingsmöjlighet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med goda kunskaper i det svenska språket. Har du erfarenhet av mottagningsarbete och endoskopi samt några års arbetslivserfarenhet inom kirurgi eller i yrkeslivet är det meriterande för tjänsten. Meriterande är även om du har erfarenhet av arbete i Systeam Cross.

För att passa in i vår arbetsgrupp ser vi också att du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och kommunicerar med såväl patienter som kollegor på ett lyhört och tillmötesgående sätt. Du ska vara noggrann och ha bra samarbetsförmåga. Du ska arbeta strukturerat och kunna driva arbetet framåt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning
Vikariat

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 2023-10-14

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner
Kenneth Byström
Vårdförbundet
Telefon: 072-5330075
E-post: kenneth.bystrom@rvn.se

Jessica Hydling
Enhetschef
Telefon: 073-0521934
E-post: jessica.hydling@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Kirurgmottagningen, Sundsvall

Region Västernorrland