halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Rådmansgatan

Företag Forenede Care
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-14

Ansök nu

Sjuksköterska till Rådmansgatan

Vi söker  Legitimerad sjuksköterska för Tillsvidareanställning till vår verksamhet på Frösön.

Vi välkomnar nu en ny kollega till vår arbetsgrupp på Rådmansgatans äldreboende på Frösön. Vi jobbar för ett gott förhållningssätt för att möta våra boendes behov. Vi söker dig som tycker om att jobba med utveckling.

Vi är ett vårdboende med 34 lägenheter uppdelade på 2 avdelningar. Vi arbetar i team bestående av omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, gruppledare, verksamhetschef och kommunen bistår med arbetsterapeut och fysioterapeut.

Vården präglas av en helhetssyn och grundtanken att de boende har förmåga att själv välja hur de vill leva sitt liv. Forenede Care värnar om kvalitet och en god miljö för medborgarna, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi jobbar som en helhet vi jobbar Tillsammans - Tillsammans gör vi skillnad, för människan, för samhället och för framtiden

Arbetstiderna är måndag - fredag 7-16, inga helger. Flexavtal finns. Vi har friskvårdspeng för våra tillsvidareanställda. 

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som åligger sjuksköterska.

Du är OAS och har ett arbetsledande ansvar och dina arbetsuppgifter kommer att bl. a bestå i att utföra omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus. Vi arbetar aktivt med BPSD-registret, personcentrerad omvårdnad och att möta den boende där den befinner sig i sin sjukdom. Handledning och utbildning av vårdpersonalen ingår i rollen.

Kvalifikationer

De formella kraven för tjänsten kräver att du som vill arbeta hos oss är legitimerad sjuksköterska med rätt att verka inom svensk sjukvård. Erfarenhet av arbete med demenssjuka personer är meriterande men inget krav. I arbetet ingår dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lugn och trygg i din yrkesroll har förmåga att fatta såväl stora som små beslut. I ditt arbete utgår du från den boendes behov och ditt arbetssätt präglas av engagemang och lyhördhet. Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning.

Som person är du självständig och har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, såsom social kompetens samt att du verkar för en god stämning i teamet och att samarbete med kollegor och omgivning sker på ett prestigelöst sätt.

Arbetstid/Varaktighet

Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Tillsvidaretjänsten gäller 100 % måndag-fredag. 

Lön

Månadslön. Kollektivavtal finns.

Tillträde

Efter överenskommelse 

Sista ansökningsdag

Ansökningar behandlas löpande.

Ansökan

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Kontaktperson

Monica Göransson Norlén, Verksamhetschef
0739015777
monican.ostersund@forenadecare.com
Utdelningsadress

Rådmansgatan Forenede Care
Rådmansgatan 16-18
83242 Frösön

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Rådmansgatan

Forenede Care