halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska till Råsvägen, Tranås

Företag Forenede Care
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-14

Ansök nu

Sjuksköterska till Råsvägen, Tranås

Sjuksköterska som vill göra skillnad!

Vi är det familjeägda företaget och nu söker vi dig som vill hjälpa oss nå vår vision om att göra skillnad för människor, för samhället och för framtiden!

Vi söker nu sjuksköterska med erfarenhet till vår verksamhet Råsvägen i Tranås.

Här kommer du att arbeta:

Råsvägen är ett vård- och demensboende i Tranås med Svartån ett stenkast från huset. Verksamheten innehåller 54 ljusa och trevliga lägenheter med eget pentry och badrum. Lägenheterna är fördelade på två våningsplan där det finns gemensamma utrymmen för aktiviteter och måltider samt en gemensam balkong. Av de 54 platserna är 36 avsedda för personer med demenssjukdom och 18 platser för personer med somatiska sjukdomar.

Råsvägen har en trevlig innergård som erbjuder möjlighet till utevistelse och aktivitet.

Arbetsbeskrivning: 

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad. Som sjuksköterska är du betydelsefull och din kunskap värdesätts högt. Du har en arbetsledande roll med stora möjligheter att påverka verksamheten. 

Egenskaper:

Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. 

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

Meriter: 

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Arbetstid/Varaktighet 

Arbetstid/Varaktighet 80-100% med tjänstgöring dagtid, vardagar. 

Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Lön

Vi tillämpar individuell och marknadsanpassad lönesättning.

Tillträde

Enligt ök.

Kontaktperson

Jesper Stenström, Enhetschef

E-post: jesper.stenstrom@ansvarochomsorg.se

Ansökan

Välkommen med ditt personliga och CV. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Har du frågor vänligen vänd dig till angiven kontaktperson.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag

Ansökningar behandlas löpande, dock är sista ansökningsdag 2023-08-31

Vi undanber oss all form av rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Råsvägen, Tranås

Forenede Care