halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sjuksköterska till SÄBO på Gotland sommar

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Sjuksköterska till SÄBO på Gotland sommar

Drömmer du om en spännande karriär med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric CareJust nu har vi många olika spännande uppdrag på Gotland.

OM UPPDRAGET
Nu söker vi för vår kunds räkning dig som är legitimerad sjuksköterska till flera spännande uppdrag inom SÄBO på Gotland. Uppdragen sträcker sig mellan juni - augusti med varierande arbetstid. 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska på ett av uppdragen kommer patienter för återhämtning efter sjukhusvistelse, växelvård för avlastning i hemmet eller som väntar på anpassat boende. Du arbetar i team tillsammans med undersköterskor och terapeut samt planerar och genomför arbetet utifrån omtanke och delaktighet. Förutom omvårdnadsansvar och det patientnära arbetet hanterar du undersökningar, bedömningar, information och rådgivning. 

Som sjuksköterska på det andra uppdraget arbetar du på ett SÄBO som består av somatiska- och demensplatser. Vid helgarbete är du som sjuksköterska kopplad till tre boenden där tjänstebil finns att tillgå. 

DIN PROFIL
Du är legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. Du är flexibel, lösningsorienterad och trygg i din roll. Du trivs med att jobba självständigt samtidigt som du uppskattar samarbete. Du har även en helhetssyn, kan prioritera och kommunicera effektivt. Meriterande med erfarenhet av att hantera kognitiva/medicinska funktionsnedsättningar, BPSD och palliativ vård. Meriterande om du har journalkunskaper i Treserva och Take Care samt erfarenhet av äldreomsorg. Vi ser gärna att du innehar körkort.

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till SÄBO på Gotland sommar

Centric Care AB