halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sjuksköterska till uppdrag Gotland

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Sjuksköterska till uppdrag Gotland

OM UPPDRAGET
Vill du uppleva sensommaren och hösten på Gotland? Då kan du som sjuksköterska vara den vi söker till bemanningsuppdrag på just Gotland! Vi har bland annat uppdrag inom:
- Kardiologi/HIA där du som sjuksköterska främst vårdar patienter med hjärtinfarkt, rytmrubbningar och hjärtsvikt. 
- IVA där du som sjuksköterska omhändertar och vårdar en mängd olika tillstånd från kvalificerade övervakning av vitala parametrar till avancerade intenstivvårdsfall. 
- Kirurgi där du som sjuksköterska vårdar akuta och planerade patienter inom allmän kirurgi, urologi och öron. 
- Stroke och rehabilitering där du som sjuksköterska arbetar med akut strokevård, rehabilitering efter stroke, neurologiska sjukdomar. 

Arbetstiderna är rotation 75-100%. Kontinuitet genom hela uppdraget är meriterade, men även du som kan jobba delar av perioden är varmt välkommen in med en ansökan. Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov! 

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska alt. specialistutbildad inom någon av ovan specialitet med två års erfarenhet.
Du trivs med snabba förändringar i arbetstempot och vårdtyngd.
Du har förmågan att arbeta självständigt och samtidigt vara en lagspelare. 
Du har god kommunikationsförmåga för att integrera med patienter, anhöriga och kollegor. 
Du är flexibel och anpassningsbar till olika vårdmiljöer. 
Journalkunskaper i TakeCare är meriterande. 

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska till uppdrag Gotland

Centric Care AB