halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Sjuksköterska vård- och omsorgsboende

Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-24

Ansök nu

Sjuksköterska vård- och omsorgsboende

Om arbetsplatsen

LULEÅ + VÄRLDENS FRAMTID + GRÖN INDUSTRI + KARRIÄR + UNIVERSITETSSTAD + DRÖMARBETE + TRYGGHET + MIDNATTSLJUS + SKÄRGÅRD + NÄRHET + LIVSPUSSEL + SPELA ROLL + DU

Vill du också spela roll? Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare och är en stad med stor framtidstro. Alla våra yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad, vi skapar förutsättningar för ett hållbart samhälle och livskvalitet för dagens och morgondagens Luleåbor.

Hej! Vad roligt att du är intresserad av jobbet som sjuksköterska hos oss! Vi söker en ny kollega till Kronans vård- och omsorgsboende som tillsammans med ett gäng härliga kollegor vill spela roll för människor i deras vardag.

Boendet ligger vackert beläget i den nya stadsdelen Kronandalen. Boendet har 126 lägenheter fördelat på 16 avdelningar och är Luleås modernaste boende som också ligger i digital framkant där ny välfärdsteknik testas och utvärderas kontinuerligt. På boendet finns även en avdelning för minoritetsspråken finska, meänkieli och samiska.

När du gör din ansökan får du svara på frågor. Glöm inte att bifoga ditt CV när du ansöker. Du behöver inte bifoga personligt brev när du söker till våra jobb!

Arbetsuppgifter

Jobbet som sjuksköterska är varierande och stimulerande. Du har omvårdnadsansvar för patienter på boendet tillsammans med fem andra kollegor. I arbetsuppgifterna ingår vårdplanering, dokumentation, delegering, läkemedelshantering, utbildning och handledning av personal och patienter. Även planerade och oplanerade hembesök hos patienter förekommer.

Du har ett nära samarbete med olika yrkeskategorier i den interna verksamheten men även med annan vårdgivare.

Dina arbetstider är enligt schema dag, kväll och helg med möjlighet till flextid.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha ett genuint intresse och engagemang för att jobba med patienter som har fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Vidare söker vi dig som:

• är legitimerad sjuksköterska
• har god medicinsk kompetens
• har erfarenhet av att handleda andra
• har B-körkort

Det är meriterande om du har specialistutbildning med inriktning mot distriktsjuksköterska eller vård av äldre samt erfarenhet av dokumentation och/eller journalföring.

Som person är du stabil, kreativ och samarbetsorienterad. I denna process läggs stor vikt på personliga egenskaper.

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   C154831

Övrigt

Tillsammans spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vi vill skapa goda förutsättningar för dig och ett hållbart arbetsliv. Hos oss är det viktigt att du utvecklas, trivs, mår bra och känner arbetsglädje. Vi har många förmåner som bland annat friskvårdsbidrag och möjlighet att hyra boende i Riksgränsen och Stockholm.

Tillsammans jobbar vi för Framtidens Luleå med plats för minst 100 000 Luleåbor. Just nu pågår en omställning och nyetablering av industrin här i norr. Industrierna ställer om till fossilfri produktion och förutsättningarna finns här hos oss. Det innebär stora möjligheter för vår kommun att skapa mer Luleå för fler Luleåbor och öka takten i samhällsutvecklingen.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet och deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Tips!
Nyfiken på Luleå? www.flyttatilllulea.se
Nyfiken på jobb? www.jobbailuleakommun.se
Följ oss på Luleå kommuns LinkedIn

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Dela detta jobb

logo
Sjuksköterska vård- och omsorgsboende

Luleå kommun - Socialförvaltningen