halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterskekoordinator till lungmedicin, Danderyds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-02

Ansök nu

Sjuksköterskekoordinator till lungmedicin, Danderyds sjukhus

Vårt anställningserbjudande

Vi söker två sjuksköterskor för rotation där du varannan vecka arbetar som koordinator och varannan som sjuksköterska på avdelningen.

Arbetstid under koordinatorsveckan är förlagd 8 - 16.30, avdelningsvecka arbetar du dag/kväll måndag till fredag (efter överenskommelse). Du tjänstgör en helg i månaden på avdelningen. Klinisk tjänstgöring kan även förekomma under semesterperioden.

Avdelning 74

Avdelning 74 är inriktad på lungmedicin och har 12 vårdplatser, med intag från akuten och övriga avdelningar dygnet runt. Vi har en stabil arbetsgrupp med låg personalomsättning.

Arbetet innefattar mycket medicinsk teknik då våra patienter ofta har pleuradränage med behandlingar kopplade till dessa eller Non Invasiv Ventilation (NIV). Blodgasdelegering ser vi gärna att du erhåller efter en tid på avdelningen. Bronkoskopiverksamheten är förlagd i avdelningens lokaler.


Arbetsbeskrivning

Som koordinator är du avdelningens knytpunkt, du ansvarar för telefonen, bokar interna och externa transporter och samordnar uppgifter på avdelningen. Du ser över intag från akuten och övriga avdelningar, samt håller i avdelningens uppstartsmöten och är behjälplig avseende elektiva och nyinskrivna patienter (i mån av tid). Utöver detta sedvanliga administrativa uppgifter som materialbeställningar, tolkbokningar etc.

När du arbetar kliniskt som sjuksköterska är det sedvanligt avdelningsarbete, såsom rond, läkemedelsadministrering och samordna omvårdnadsuppgifter. Som sjuksköterska arbetar du i team med två undersköterskor.


Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, erfarenhet är meriterande men inte ett krav. Viktigast är att du är rätt person för oss.


Personliga egenskaper

Vi hoppas att du är en glad och trevlig person, som tycker om att samarbeta i grupp och lära av varandra. Tycker du om att testa nya arbetssätt och bidrar själv med förslag, då är du som klippt och skuren för oss. Erfarenhet är meriterande men inte avgörande.


Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten 

Internmedicin och infektion är ett av sjukhusets största verksamhetsområden och har cirka 450 medarbetare. Vi är fördelade på sju vårdavdelningar, två öppenvårdsmottagningar samt en medicinsk akutvårdsavdelning (MAVA) där vi tar emot patienter för initial utredning och behandling. Hos oss på internmedicin och infektion utreder och behandlar vi patienter för några av de vanligaste folksjukdomarna. 

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning. 

Om Danderyds Sjukhus 

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. 

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus 
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

Sjuksköterskekoordinator till lungmedicin, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB