halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Sjuksköterskor med minst 2 år erfarenhet för volontäruppdrag

Företag Mercy Ships
Ort
Utgår

2024-04-28

Ansök nu

Sjuksköterskor med minst 2 år erfarenhet för volontäruppdrag

Letar du efter en plats där du med din kunskap och erfarenhet kan göra en volontär humanitär insats? Ombord på världens största civila sjukhusfartyg utförs operationer och vårdas människor som annars inte hade haft en möjlighet till vård.

-  Vill du vara med och bidra?  

Vi tror att alla människor är värda vård och drömmer om att ingen ska behöva dö av en behandlingsbar åkomma på grund av fattigdom. Mercy Ships har arbetat med kirurgiska insatser i världens låginkomstländer sedan 1978. Sedan dess har vi gjort mer än 111 800 kirurgiska ingrepp, och utbildat över 52 000 människor inom vård och hälsa. 

Något som möjliggjort detta är de tusentals volontärer från hela världen som under åren gett av sin tid och expertis. Att jobba som volontär ombord på ett av våra sjukhusfartyg är en upplevelse för livet där du får bidra till att fler får säker vård. Du får också fördjupning i din kompetens och kan föra vidare dina kunskaper till kollegor i Afrika. Välkommen med din insats, din kompetens behövs!

Vi söker bland annat:

  • Sjuksköterskor

  • Barnsjuksköterskor

  • Intensivvårdssjuksköterskor

  • Operationssjuksköterskor

  • Smittskyddssjuksköterskor

  • Utbildningsansvariga sjuksköterskor

  • Avdelningschefer

Vill du ha mer information? Välkommen med din intresseanmälan:

Vid frågor, kontakta oss:

volontar@mercyships.se

Mer om Mercy Ships:  

Mercy Ships ger, via sina sjukhusfartyg, gratis högklassig sjukvård till dem med minst tillgång till säker kirurgi. Mercy Ships är en internationell idéburen hjälporganisation på kristen grund. För att ge bestående effekter har organisationen under de senaste tre decennierna fokuserat på partnerskap med länder i Afrika. Mercy Ships samverkar med nationella partners, erbjuder utbildning för lokal hälso- och sjukvårdspersonal samt arbetar med uppbyggnad av medicinsk infrastruktur. 
 
Varje år tjänstgör mer än 3 000 volontärer från över 60 länder ombord på världens två största civila sjukhusfartyg, Africa Mercy och Global Mercy. De är kirurger, tandläkare, sjuksköterskor, vårdutbildare, kockar, sjömän och ingenjörer som ger av sin tid och kompetens. Mercy Ships grundades 1978 och har kontor i 16 länder samt ett afrikanskt center i Dakar, Senegal.  

För mer information, besök www.mercyships.se och följ @MercyShipsSverige på sociala medier. 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Sjuksköterskor med minst 2 år erfarenhet för volontäruppdrag

Mercy Ships