halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Skolkurator åk 7-9

Företag Klippans kommun
Ort
Utgår

2023-06-02

Ansök nu

Skolkurator åk 7-9

Om arbetsplatsen

Snyggatorpsskolan söker en skolkurator som gillar att göra skillnad. En skolkurator som vill arbeta med saker som är viktiga på riktigt. En skolkurator som vill utveckla det främjande och förebyggande arbetet på vår skola. Snyggatorpsskolan har ett fantastiskt kollegium med många kompetenta, erfarna och yrkesskickliga pedagoger. Skolans lokaler är mer än bra, kringpersonalen lysande och skolmaten utsökt. Snyggatorpsskolan är helt enkelt en skola man gärna jobbar på. Vårt mål är att alla våra elever lämnar Snyggatorpsskolan med stolthet och goda kunskaper som hjälper dem vidare i sina liv. Snyggatorpsskolan finns i centrala Klippan och är en 7-9 skola med ca 400 elever. Det är enkelt att ta sig till skolan med buss, tåg eller bil. I Klippans kommun är vi drygt 1500 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus att finnas till för våra invånare, företagare och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och satsar mot en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. Som en linje i vårt arbete och för en gemensam kultur, arbetar vi efter vår värdegrund Vi i Klippan och inriktningarna "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Den politiska visionen är ”en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet”. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Arbetsuppgifter

Du som kurator ska bland annat arbeta med att driva skolans värdegrundsarbete, samordna arbetet med likabehandlingsplan, upprätta handlingsplaner för ökad närvaro, sociala utredningar, gruppverksamhet samt handleda lärare i psykosociala frågor. Allt detta med syfte att undanröja hinder för elevers lärande, för att elever ska må bra och utvecklas positivt enligt skolans mål om kunskap, fostran, hälsa.

Kvalifikationer

Du har en socionomutbildning eller annan lämplig beteendevetenskaplig utbildning. Du är en person som är optimistiskt inför utmaningar. Du tar initiativ till utveckling samt har förmågan att acceptera och lära när saker inte blir som det var tänkt. Du är prestigelös och har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer både med barn och vuxna. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner. Du uppmuntrar organisatoriskt lärande och sprider kunskap som är användbar för organisationen.

Anställningen

Omfattning:

Heltid / deltid

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Tillträde:

Tillträde 2023-08-02

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:

2023-6-2

Referensnummer:

C139522-2023-8

Kontakt

Marie Gärdby

Rektor

0435-28791

marie.gardby@klippan.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst

0435-28 000

Övrig information

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner. För allas trevnad är vår arbetstid rökfri. Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Dela detta jobb

Logo
Skolkurator åk 7-9

Klippans kommun