halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Upplands Väsby söker skolläkare till den kommunala skolverksamheten. Vi söker dig med adekvat utbildning och gärna med tidigare erfarenhet av uppdraget som skolläkare. I uppdraget är det hälsofrämjande och förebyggande perspektivet centralt. Är du dessutom samarbetsinriktad, trygg i din roll och med ett grundmurat intresse för barn och unga och deras förutsättningar för lärande och utveckling kan du vara just den vi söker!

Vi erbjuder dig

Hos oss på utbildningskontoret i Upplands Väsby kommun erbjuder vi ett gott samarbetsklimat och engagerade och kunniga medarbetare. Vi har ett enskilt och gemensamt fokus på barn och ungas hälsa, lärande och utveckling.

Om oss

Hos oss blir du en del av utbildningskontoret med drygt 730 medarbetare. Utbildningskontoret ansvarar för samtliga verksamhetsformer från förskola till vuxenutbildning. Tjänsten som skolläkare omfattar fem grundskolor, en gymnasieskola samt kommunens språk- och mottagningsenhet. 

Om tjänsten

Som skolläkare utför du ordinarie skolläkararbete i nära samarbete med skolsköterskegruppen och vår medicinskt ledningsansvariga skolsköterska (MLA). Som stöd i arbetet och för dokumentation använder vi journalsystemet PMO.

Varje skola organiserar sitt eget elevhälsoteam där du medverkar vid behov och i mån av tid, och i dialog med närmaste chef. Tillsammans med skolsköterskegruppen arbetar skolläkaren förebyggande och hälsofrämjande för att bidra till elevers goda hälsa och för att främja den enskilde elevens kunskapsinhämtning och utveckling.

Skolläkaren arbetar långsiktigt och hälsofrämjande och träffar barn i olika åldrar från och med förskoleklass och till och med gymnasieskolans sista skolår, där en del handlar om att göra bedömningar och ställningstaganden till behov av remiss för utredning av olika tillstånd.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som:

  • Är legitimerad läkare med specialistutbildning i barn- och ungdomsmedicin, allmänmedicin och/eller barn och ungdomspsykiatri.

  • Har skolhälsovård som tilläggsspecialitet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som skolläkare samt folkhälsovetenskaplig utbildning och/ eller erfarenhet av egen forskning/vetenskapligt arbete.

Som person är du trygg och samarbetsorienterad. Du tar initiativ till och deltar i samarbeten med skolsköterskor likväl som med de lokala elevhälsoteamen på skolorna. I möten med barn och unga och med deras vårdnadshavare inger du trygghet och låter mötena präglas av att både lyssna och praktisera den goda kompetensen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Läkare Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

40%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

542110

Sista ansökningsdag

2023-04-10

Kontakt

Mikael Larsson,0859097964

logo

Skolläkare till utbildningskontoret i Upplands Väsby kommun

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-10

Ansök nu

Dela detta jobb