halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Skolpsykolog eller PTP

Företag Klippans kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Skolpsykolog eller PTP

Verksamhetsområde Elevhälsa

Om arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi 1600 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus - att finnas till för våra invånare, företag och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och vill vara en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. En röd tråd i vår strävan efter en gemensam kultur är att vi alla försöker leva efter våra kärnvärden "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet". Den politiska visionen är ”en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet”. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

Arbetsuppgifter

I rollen ingår att arbeta med förebyggande, hälsofrämjande och åtgärdande insatser på organisations-, grupp- och individnivå, att arbeta med konsultation och handledning för pedagogisk personal, att ta elev- och föräldrakontakter, till exempel inför remisskrivning till andra vårdinstanser, att arbeta med psykologiska utredningar och bedömningar samt att ge krisstöd i akuta ärenden. En viktig del av uppdraget i elevhälsan är att samverka i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet för att stödja eleven till att nå målen. Arbetet leds av rektor på respektive enhet och skolpsykologen ingår i skolans elevhälsoteam samt deltar i vissa konferenser inom skolan. Skolpsykologen deltar även i konferenser utanför skolan med personal inom central elevhälsa samt träffar kontinuerligt den centrala elevhälsans övriga skolpsykologer för kollegial handledning, yrkesträffar samt för att delta i samverkansmöten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog eller vill göra din PTP-tjänst hos oss. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i skola eller inom annan verksamhet som rör barn. Arbetet kräver ansvarstagande och du bör vara bekväm med att arbeta självständigt. Tjänsten förutsätter att du har god samarbetsförmåga och är intresserad av att samarbeta med andra yrkesgrupper. Vi arbetar i journalsystemet Prorenata.

Anställningen

Omfattning:

Heltid

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Tillträde:

Tillträde 230501eller enligt överenskommelse.

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:

2023-5-31

Referensnummer:

C134379-2023-2

Kontakt

Helene Berggren

Elevhälsochef

0435-28 670

helene.berggren@klippan.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst

0435-28 000

Övrig information

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg. Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner. För allas trevnad är vår arbetstid rökfri. Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden. Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Dela detta jobb

Logo
Skolpsykolog eller PTP

Klippans kommun