halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sommarjobb och timanställning inom funktionsstöd (LSS)

Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Sommarjobb och timanställning inom funktionsstöd (LSS)

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun.

Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.

Funktionsstöd (LSS) i Vårgårda består av tre gruppbostäder, en servicebostad, ett korttidsboende för barn och unga samt personlig assistans, KTS, ledsagning och avlösning.

Arbetsuppgifter:

På sommaren finns så mycket roligt att göra när du är med brukare i deras vardag! Bada, gå på konsert, titta på fotboll, utflykter, äta glass, grilla god mat och gå på bio. Allt detta kan du få göra på arbetstid. Dina specialintressen eller hobbys kanske kan förgylla någon annans dag. Ditt uppdrag är att ge brukarna en bra sommar!

Våra brukare har behov av hjälp och stöd i sin vardag. De personer vi stöttar i alla våra verksamheter har en funktionsnedsättning, ex Autism, Intellektuell funktionsnedsättning, Down Syndrom, ADHD och/eller fysiska funktionsnedsättningar. Stödet som personerna har behov av kan vara att planera sin dag, sköta hygien, handla, tvätta, diska och laga mat. Vi ska också erbjuda fritidsaktiviteter som är anpassade för var och en av våra brukare och här finns möjlighet för dig att vara med och inspirera.

Du ges möjlighet att börja arbeta som timavlönad redan nu och det finns även möjlighet till att fortsätta arbeta som timavlönad efter sommaren.

Om du jobbar 8 veckor i sommar så utgår en bonus om 8000:-

Kvalifikationer:

För att få jobb hos oss som timanställd finns inga krav på utbildning. Om du vill jobba med målgruppen, har rätt personliga egenskaper och ett stort engagemang så är du rätt person för oss. Om du har erfarenhet eller utbildning inom området är det självklart en fördel.

Kommunikation och social dokumentation är viktigt i arbetet. För dokumentation använder vi anpassade datasystem och du bör därför ha god datavana samt behärska svenska i tal och skrift.

Vid anställning begär vi alltid ett utdrag ur belastningsregistret.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

I Vårgårda kommun gäller heltid som norm med möjlighet till deltid. Då heltidsuppdrag saknas innebär det att tjänster kan kombineras med andra arbetsuppgifter, eller vid annan arbetsplats.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: 2023-06-01
Antal platser: 15

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Arbetsgivarens referensnummer: C118043

Upplysningar lämnas av:

Caroline Ahlén
Enhetschef Funktionsstöd
Telefon: 0322-600791
E-post: caroline.ahlen@ vargarda.se

Maja Bojanic
Metodhandledare
Telefon: 0322-600 874

Jeanette Olausson Thern
Enhetschef
Telefon: 0322-600773
E-post: jeanette.olausson.thern@ vargarda.se

Dela detta jobb

Sommarjobb och timanställning inom funktionsstöd (LSS)

Vårgårda kommun