halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sommarvikariat Undersköterska till Råsvägen i Tranås

Ort
Utgår

2023-04-22

Ansök nu

Sommarvikariat Undersköterska till Råsvägen i Tranås

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker nu undersköterskor/vårdbiträden som vill jobba som tim-/sommarvikarier hos oss i vår verksamhet Råsvägens äldreboende i Tranås, i sommar. Det gäller i första hand under semesterperioden juni tom augusti, v 25-33. Men vi har behov av fler timvikarier under våren.

Råsvägen är ett äldre- och demensboende i Tranås med Svartån ett stenkast från huset. På Råsvägen finns det 54 lägenheter i två våningar fördelat på 6 avdelningar. Fyra avdelningar har demensboende som inriktning. En annan avdelning har inriktning psykogeriatrik samt en sjätte psykiatrisk vård. Vi har vård dygnet runt.

Arbetsbeskrivning:

I den här rollen behöver du vara ansvarsfull, självständig, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift (svenska). Du är flexibel och lösningsorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade.
Du kommer att arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Vi behöver även medarbetare som kan jobba natt.

Kvalifikationer: Utbildning är inget krav, men meriterande.

Meriter: Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Arbetstid/Varaktighet:  Sommarvikariat med tjänstgöring dag/kväll och helg. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Råsvägen kontakta: Verksamhetschef, Nina Överkvist Mail: nina.overkvist@ansvarochomsorg.se Telefon: 0722-440 486

 

 

Dela detta jobb

Sommarvikariat Undersköterska till Råsvägen i Tranås

A&O Ansvar och Omsorg