halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sommarvikarierande undersköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Utgår

2023-05-23

Ansök nu

Sommarvikarierande undersköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset

Vill du arbeta med högspecialiserad vård och få värdefull erfarenhet som undersköterska? Vill du dessutom arbeta på ett av Europas största universitetssjukhus? Då kan det vara dig vi söker!

Inför sommaren 2023 behöver vi stöttning i vårt arbete med att ge patienten den bästa vården. Vi söker därför sommarvikarier till flera av våra verksamheter i Solna och Huddinge.

Om tjänsten

Som undersköterska hos oss har du en omvårdande roll där du i de flesta fall utför patientnära arbete i en högspecialiserad vårdmiljö. Det innebär att du planerar och utför daglig omvårdnad av patienten tillsammans med övriga i vårdteamet. Arbetet varierar beroende på verksamhet och avdelning.

Du kommer att arbeta med:

 • basal omvårdnad

 • omläggningar

 • provtagningar efter delegering

 • hantering av olika dränage efter delegering

 • kontroll av vitalparametrar

När du börjar hos oss kommer du att få en introduktion som är individuellt anpassad efter dina behov.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta på våra olika teman och funktioner.

I och med att undersköterska från och med 1 juli 2023 kommer att bli en skyddad yrkestitel(öppnas i nytt fönster)kan titeln för er som våra sommarvikarier komma att ändras. 

Vi söker

Vi söker dig som tar eget ansvar för ditt arbete, är trygg i dig själv och förhåller dig positiv i pressade situationer. Du uppskattar att arbeta i en föränderlig vardag och planerar din dag utifrån att ingen dag är den andra lik. Då vi arbetar i team förutsätter vi att du hjälper kollegor och tar egna initiativ utifrån gemensamma mål. Slutligen är det viktigt att du är lyhörd inför andras behov; du känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt.

Kvalifikationer

Behörig att arbeta som undersköterska vilket innebär att du inför sommaren 2023 uppfyller något av följande krav:

 • Utbildad undersköterska som varit kliniskt verksam 6 månader på sjukhus alternativt 1 år inom annan vårdnära verksamhet under de senaste 5 åren

 • Sjuksköterskestuderande och har avslutat T4

 • Röntgensjuksköterskestuderande och har avslutat T4

 • Läkarstuderande och har avslutat T5

 • Utbildad militär undersköterska

Vidare är ett krav goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, nivå C1.

För att vara aktuell för ett sommarvikariat behöver du kunna arbeta minst 6 veckor mellan juni-augusti, där v.28-31 är ett krav. En högre tillgänglighet ökar dina chanser för anställning.

Information om rekryteringsprocessen
När du skickar in din ansökan har du möjlighet att önska verksamhet och arbetsort. Självklart vill vi ta hänsyn till dina önskemål i den mån det går, men observera att vi inte kan ge några garantier. Här kan du läsa mer om våra olika verksamheter!

Vi kommer primärt att utföra digitala intervjuer men även fysiska tillfällen kan bli aktuellt beroende på verksamhet. Intervjuer kommer företrädesvis att ske på onsdagar, men även andra veckodagar kan bli aktuella.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss via mejl: sommarvikarie.karolinska@regionstockholm.se. Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mejl.

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post via rekryteringssystemet. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:

 • När du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt

 • Se över dina filterinställningar för skräppost

 • Håll utkik i din skräppost

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

 

Dela detta jobb

Sommarvikarierande undersköterskor till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset