halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialist alternativt tandläkare till Specialisttandvården i Östersund

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-04

Ansök nu

Specialist alternativt tandläkare till Specialisttandvården i Östersund

Arbetsplatsbeskrivning

Drivs du av att ingå i ett multidisciplinärt team med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Folktandvården i Jämtland Härjedalen söker en specialisttandläkare alternativt en tandläkare i orofacial medicin.

Specialisttandvården i Östersund är en del av Folktandvården i Region Jämtland Härjedalen och vår verksamhet bedrivs på en gemensam klinik på Östersunds sjukhus. Vi erbjuder tandvård inom specialiteterna protetik, käkkirurgi, parodontologi, orofacial medicin, ortodonti, pedodonti, oral radiologi och bettfysiologi. Alla specialiteter, med undantag för endodonti, finns sålunda representerade.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten ingår kliniskt arbete inom specialiteten, vilket innebär att utföra tandvård på patienter med särskilda behov. Att ansvara för och planera narkostandvård för vuxna, samt att också följa och bevaka utvecklingen inom ämnesområdet. Beroende på erfarenhet ingår också att bedriva fortbildning/utbildning, konsultativ verksamhet och klinisk handledning. Du kommer tillhöra vårt multidisciplinära team där varje medlem bidrar med viktig kunskap och där vi tillsammans har utmärkta möjligheter att erbjuda våra patienter en mycket hög vårdkvalitet.

Kvalifikationer

Du är specialist alternativt legitimerad tandläkare och du har gärna några års erfarenhet inom orofacial medicin. Du har en god förmåga att ta till dig ny kunskap och är intresserad av och nyfiken på att utvecklas vidare inom specialiteten. Hos oss är dina personliga egenskaper viktiga. Det innebär att du ska ha en bra samarbetsförmåga och vara en engagerad kollega som gärna delar med dig av dina kunskaper. Att du trivs i kontakten med andra människor, både patienter och medarbetare, och är prestigelös samtidigt som du förstår vikten av god service och ett gott bemötande. Goda svenska språkkunskaper, både i tal och skrift, är en förutsättning för arbetet.

Andra uppgifter

Folktandvården i länet har 15 allmäntandvårdskliniker, varav fyra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. Som medarbetare i Folktandvården erbjuds du friskvårdspeng. Du är medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd roliga och subventionerade aktiviteter året runt.
Ring oss gärna så berättar vi mer!

Läs mer om att leva och bo i Östersund på www.ostersund.se.
Läs mer om Jämtland Härjedalen på www.jamtland.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Lena Sundin Rådström
Enhetschef/Verksamhetschef Specialisttandvården
Telefon: 063-14 71 51
Email: lena.radstrom@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Per-Ola Malmström Blom
Tjänstetandläkarna
Telefon: 063-14 71 52
Email: per-ola.malmstrom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/209/2023
Sista ansökningsdag: 2023-05-21

 

 

Dela detta jobb

Specialist alternativt tandläkare till Specialisttandvården i Östersund

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård