halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialist i Allmänmedicin

Företag Prima Vård AB
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Specialist i Allmänmedicin

Prima Vård Mellansverige, Vårdcentralen Tranan

Välkommen till oss på Vårdcentralen Tranan! Vår verksamhet ligger i nyrenoverade och fräscha lokaler centralt i Tranås. Vi har ca 3700 listade invånare hos oss och alla de fördelar som en mindre vårdcentral innebär med hög flexibilitet, variation och tätt samarbete. Vi värnar om kvalitet, kontinuitet och tillgänglighet.

Vill du bli kollega med oss?

Hos oss får du flera läkare som dina kollegor och tillsammans med övriga professioner erbjuder vi våra patienter kvalitet, kontinuitet, tillgänglighet och ett gott bemötande. Ditt arbete kommer vara varierat och vi söker dig som har ett genuint intresse för människor och primärvården. Du kommer ingå i ett trivsamt, öppet och professionellt team där vi tillsammans verkar för att utveckla och driva verksamheten framåt samt skapar en god arbetsmiljö. Ditt arbete kommer följa en strukturerad vardag med mottagningsarbete, hembesök och ev. särskilt boende.

Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket, och behärskar det i både tal och skrift.

Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar invånaren. Det ska vara nära, varmt och personligt och kan ske antingen fysiskt eller digitalt. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

Vill du veta mer om tjänsten? Då är du välkommen att kontakta verksamhetschef Birgit Liljegranath, 073-08 80708, birgit.danielsson@rjl.se eller regionchef Christina Uppenberg, 070-31 88311, christina.uppenberg@primavard.nu

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.

Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Omgående efter överenskommelse

Löneform

Enligt lokalt kollektivavtal

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100

Ort

Tranås

Län

Jönköpings län

Land

Sverige

Referensnummer

2023/3

Kontakt

  • christina Uppenberg, 0703188311

  • Birgit Liljegranath, 073-0880708

Publicerat

2023-03-21

Sista ansökningsdag

2023-06-30

Dela detta jobb

Specialist i Allmänmedicin

Prima Vård AB