halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialist SSK steg 5-Klinisk omvårdnadsledare-akuta geriatriska patienten

Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-25

Ansök nu

Specialist SSK steg 5-Klinisk omvårdnadsledare-akuta geriatriska patienten

Akutmottagningen Danderyds sjukhus söker nu en specialistsjuksköterska för steg 5 tjänst som omvårdnadsledare med definierat ansvar och intresse för den akuta geriatriska patienten. Ansvarsområdet innebär att stärka och utveckla omvårdnaden för denna patientkategori genom kvalitetssäkring av rutiner och samt för att verka för ett evidensbaserat arbetssätt.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Klinisk omvårdnadsledare arbetar du självständigt med att driva utvecklingen av omvårdnaden för den akuta geriatriska patienten. Du arbetar i nära samverkan med vårdenhetschefer, utbildningsledare, sektionsansvariga sjuksköterskor samt med andra funktioner som är relevanta för uppdraget, både internt och externt.

Tjänsten Klinisk omvårdnadsledare utgår från kärnkompetenserna i steg 5 Region Stockholms kompetensstege.

 • Evidensbaserad vård

 • Personcentrerad vård

 • Samverkan i team

 • Förbättringskunskap för kvalitetsutveckling

 • Säker vård

 • Informatik

20% av din arbetstid är klinisk utvecklingstid och övrig tid är klinisk tjänstgöring. Under storhelger, lov och sommarperioden utgår den kliniska utvecklingstiden och den kliniska tjänstgöringen uppgår till 100%

Vårt anställningserbjudande

Som Klinisk omvårdnadsledare erbjuds du:

 • En möjlighet att utveckla omvårdnaden av den akuta geriatriska patienten på akutmottagningen

 • Individuellt anpassad introduktion.

 • Då tjänsten är ny har du en spännande möjlighet att utveckla rollen.

 • Vi satsar mycket på kompetensutveckling

 • Generöst friskvårdbidrag om 5000 kr per år samt tillgång till träningslokal/gym på sjukhusområdet

Kvalifikationer

 • Leg sjuksköterska med specialistutbildning inom akutsjukvård, anestesi, intensivvård eller distriktsjuksköterska motsvarande 60p samt magisterexamen

 • Handledarutbildning 7.5p

 • Klinisk erfarenhet inom akutsjukvård minst 5 år

 • Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av utvecklings- och förbättringsarbeten...

Personliga egenskaper

Som person är du målinriktad, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du är en relationsbyggare och kommunicerar på ett tydligt, pedagogiskt sätt samt anpassar budskapet efter mottagaren. Du har en god förmåga i att se helheten och en förståelse för vad som är bäst för verksamheten och hur aspekter såsom kostnader och intäkter påverkar de beslut som fattas.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om verksamheten

Danderyds sjukhus har en av landets största akutmottagningar och vi är drygt 200 medarbetare. Akutmottagningen för vuxna bedriver dygnet-runt-mottagning för allvarligt skadade och akut sjuka, främst från norra Stockholm. Vi tar emot cirka 95 000 patienter per år fördelat på Internmedicin, Neurologi, Hjärtmedicin, Allmän kirurgi inklusive Urologi och Ortopedi. Vår akutvårdsbyggnad (2019) ger oss goda förutsättningar att utveckla det akuta omhändertagandet av våra patienter.
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år.

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

Dela detta jobb

Specialist SSK steg 5-Klinisk omvårdnadsledare-akuta geriatriska patienten

Danderyds Sjukhus AB