halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialister inom allmänmedicin sökes för uppdrag

Ort
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

Specialister inom allmänmedicin sökes för uppdrag

Vi har nu många spännande uppdrag runtom i både Sverige och Norge för dig som är specialist inom allmänmedicin. Oavsett om du vill arbeta ströveckor eller längre perioder är möjligheten mycket stor att vi hittar ett uppdrag till dig. Vi på Agila arbetar aktivt för att vara marknadens bästa arbetsgivare genom att erbjuda högsta möjliga service och spännande uppdrag som passar dina önskemål. Vi har 100-tals med uppdrag som uppdateras i realtid och det är enkelt och snabbt att söka! Kontakta oss direkt så berättar vi gärna mer om vad vi kan göra för just dig.

VI ERBJUDER DIG
Som specialist inom allmänmedicin hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hittar en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vår ambition är att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som t.ex. resor och boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

OM AGILA
Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Läs mer om våra lediga jobb för läkare här.

Välkommen med din ansökan! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Specialister inom allmänmedicin sökes för uppdrag

Agila via Hälsojobb