halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialistläkare

Ort
Utgår

2024-05-02

Ansök nu

Specialistläkare

Vi söker en medarbetare till ögonkliniken.

Ålands hälso- och sjukvård lediganslår en ordinarie tjänst som

Specialistläkare inom ögonsjukdomar till ögonkliniken


Vi söker en ny medarbetare till ögonkliniken - Du som är specialistläkare inom ögonsjukdomar eller som håller på att specialisera Dig eller vill jobba deltid.

Sjukhuset i Mariehamn är ett stort litet sjukhus med bred kompetens och en omfattande verksamhet bestående av både primär- och specialistvård.
Det finns många fördelar med ett litet samhälle - tryggheten, den personliga kontakten och möjligheten att påverka. Allt detta bidrar till att hälso- och sjukvården på Åland håller en unikt hög kvalitet. En annan viktig sak är närheten mellan medarbetare och ledningen. För oss är det betydelsefullt att utvecklingen av verksamheten görs genom samarbete, och naturligtvis utifrån våra patienters behov.

Vi kan hjälpa till med ett första boende och ger gärna tips om arbete och skola om Du har flera i Din familj som följer med.

Beskrivning av tjänsten:
Du kommer att arbeta med det mesta inom allmän oftalmologi. Veckoarbetstiden är 38,25 timmar inklusive lunch, vilket gör att arbetsdagen oftast slutar före kl.16. Vi har inte ögonjour utanför ordinarie tjänstgöringstid. För att lyckas med vårt uppdrag har vi etablerade och mycket väl fungerande samarbeten med sjukhus i Uppsala och i Åbo.

Behörighetskrav för tjänsten är legitimerad läkare med specialistkompetens inom ögonsjukdomar (FFS 559/94) godkänd av Valvira tillstånds- och tillsynsverket för social- och hälsovården i Finland. Du som har specialistkompetens från annat nordiskt land ansöker enkelt om den finska behörigheten via Valvira.

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med 48 § i Lag om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016).

Tjänsten är ordinarie på heltid men deltidsarbete kan vara en möjlighet. Tillträde enligt överenskommelse. Prövotid på sex månader kan komma att tillämpas.

Välkommen med Din ansökan senast den 02.05.2024 kl 15.00.


Vi undanber oss vänligen direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Läs mer

http://www.ahs.ax
https://www.aland.ax/sv https://www.alandliving.ax/

Kontaktinformation

Närmare uppgifter om tjänsten ges av chefsöverläkare Jun Nagamori tel. +358 (0)18 5355 eller e-post: jun.nagamori@ahs.ax

Lär dig mer om oss

Åland är ett självstyrt landskap i Finland med egen lagstiftning inom bland annat hälsovårdens område. Åland har drygt 30 000 invånare. Ålands hälso- och sjukvård (ÅHS) ansvarar för den offentliga hälso- och sjukvården på Åland och erbjuder allt från förebyggande vård till specialiserad vård. Arbetsspråket är svenska.

Plats
Ålands hälso- och sjukvård, Pb 1091
22111 Mariehamn

 

 

Dela detta jobb

Specialistläkare

Ålands hälso- och sjukvård