halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Specialistläkare i psykiatri med intresse för psykos

Företag WeMind Psykiatri
Ort
Utgår

2024-02-29

Ansök nu

Specialistläkare i psykiatri med intresse för psykos

WeMind är kvalitetsledande inom svensk öppenvårdspsykiatri. Med ett fokus på evidensbaserade vårdinsatser och ständig utvärdering av vårdutfall har vi över 20 000 patienter under behandling. WeMind finns till för att ständigt förbättra psykiatrin i Sverige och genom effektiv, jämlik och evidensbaserad vård gör vi skillnad på riktigt.

Att jobba som Läkare på WeMind

Som läkare är din roll central både i arbetet med psykiatrisk diagnostik och i arbetet med evidensbaserad vård och regelbunden uppföljning. Till vår mottagning i Tyresö söker vi nu dig som vill fortsätta utvecklas inom psykosvården. Du kommer ingår i vår multiprofessionella psykosorganisation där alla bidrar med sin unika kompetens lokalt vid våra övriga mottagningar.

Din viktigaste insats gör du i mötet med patienterna varför vi har smidiga rutiner och administrativ personal som möjliggör ett strukturerar och effektivt arbete och som frigör tid för din specialistkompetens att komma till sin rätt. Vidare har vi god tillgång till psykologisk behandling, fördjupade utredningar och bedömningar av psykologer och arbetsterapeut. Som stöd har du även ett datoriserat system för utvärdering av vården genom patientmätningar i hur patienterna mår och utvecklas. Träffa våra läkare.

WeMind erbjuder dig

 • Grundlig och strukturerad introduktion

 • Strukturerade och diagnosspecifika vårdprocesser för bedömning, utredning och behandling med utgångspunkt i nationella vårdprogram och den senaste evidensen

 • Regelbunden utbildning och kompetensutveckling, både internt och externt. Exempel på intern utbildning är regelbundna lunchföreläsningar med framstående föreläsare om den senaste forskningen och digitala utbildningar via vår utbildningsplattform

 • Ett aktivt och nära ledarskap av verksamhetschef och medicinskt ledningsansvarig

 • Kollegor i olika delar av landet som samarbetar och utbyter erfarenheter

 • Möjlighet att engagera sig inom utvecklingsprojekt

Din nya arbetsplats

WeMind Tyresö är en allmänpsykiatrisk mottagning med ansvarar för all specialiserad öppenvårdspsykiatri till innevånarna i Tyresö kommun. Vi erbjuder en välstrukturerad arbetsplats med hög trivsel, korta beslutsvägar och nära ledarskap.

Arbetsgruppen bestående av 25 medarbetare samarbetar mellan yrkeskategorierna med ett gemensamt fokus på evidens och att ge rätt vård till rätt patienter. Hos oss kan du lita på dina kollegors kompetens och tillgänglighet.

Om dig

 • Legitimerad läkare, specialist i psykiatri

 • Har ett starkt intresse för psykosvården och vill vara med och utveckla den

 • Erfarenhet inom flera olika diagnosområden och dess behandling, inklusive neuropsykiatri

 • Intresse för att arbeta med fokus på evidens och utfall

Du är van att arbeta självständigt och trivs med att ta initiativ och att utveckla arbetet framåt. Samtidigt är du lyhörd och värdesätter delaktighet och samarbete med andra yrkesgrupper. Du har en positiv inställning och tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och teamkänslan.

WeMinds viktigast byggsten är självklart våra medarbetare

För oss är det viktigt med en trygg och trivsam arbetsmiljö där varje medarbetare har en stimulerande arbetssituation och att du dessutom har roligt på jobbet. Läs mer om vårt erbjudande.

 • Trygg anställning genom kollektivavtal, försäkringar och pension

 • Individuell lönesättning

 • Flexibel arbetssituation

 • Friskvård via Epassi

Din ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 29 februari 2024. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan komma att tillsättas under perioden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning
Omfattning: Heltid 100%, eller enligt överenskommet
Placering: Tyresö
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vid patientnära arbete inom WeMind tillämpas kontroll av yrkeslegitimation och utdrag ur belastningsregistret före beslut om anställning enligt gällande riktlinjer.

För frågor och mer information är du välkommen att kontakta:
Amanda Sommerville, Verksamhetschef, på 072-996 37 13
Mats Ek, Medicinskt ansvarig överläkare, på 073-682 59 20

Vi ser fram emot att höra från dig och att få berätta mer om oss och hur vi arbetar på WeMind!

Varmt välkommen!
Amanda

Dela detta jobb

logo
Specialistläkare i psykiatri med intresse för psykos

WeMind Psykiatri