halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialistläkare inom ögonsjukdomar

Ort
Utgår

2024-02-29

Ansök nu

Specialistläkare inom ögonsjukdomar

Ålands hälso- och sjukvård söker

Specialistläkare inom ögonsjukdomar

Vi söker en ny medarbetare till ögonkliniken - Du som är specialistläkare inom ögonsjukdomar eller som håller på att specialisera Dig eller vill jobba deltid.

Sjukhuset i Mariehamn är ett stort litet sjukhus med bred kompetens och en omfattande verksamhet bestående av både primär- och specialistvård.

Det finns många fördelar med ett litet samhälle - tryggheten, den personliga kontakten och möjligheten att påverka. Allt detta bidrar till att hälso- och sjukvården på Åland håller en unikt hög kvalitet. En annan viktig sak är närheten mellan medarbetare och ledningen. För oss är det betydelsefullt att utvecklingen av verksamheten görs genom samarbete, och naturligtvis utifrån våra patienters behov.

Vi kan hjälpa till med ett första boende, vi ger gärna tips om arbete och skola, om du har flera i din familj som följer med.

Beskrivning av tjänst:

Du kommer att arbeta med det mesta inom allmän oftalmologi. Veckorarbetstiden är 38,25 timmar inkl. lunch vilket gör att jobbet oftast avslutas före kl 16. Vi har inte ögonjour utanför ordinarie tjänstgöringstid. För att lyckas med vårt uppdrag har vi etablerade och mycket väl fungerande samarbeten med sjukhus i Uppsala och Åbo.

Behörighetskrav för tjänsten är legitimerad läkare med specialistkompetens inom ögonsjukdomar (FFS 559/94) godkänd av Valvira tillstånds- och tillsynsverket för social- och hälsovården i Finland. Du som har specialistkompetens från annat nordiskt land ansöker enkelt den finska behörigheten via Valvira.

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med 48 § i Lag om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016).

Tjänsten är ordinarie på heltid men deltidsarbete kan vara en möjlighet. Tillträde enligt överenskommelse. Prövotid på sex månader kan komma att tillämpas.

Läs mer om Åland och dina möjligheter till ett nytt liv:

www.alandliving.ax

www.aland.ax

www.ha.ax

Välkommen med din ansökan senast den 21.2.2024 kl 15.00.

Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

 

Dela detta jobb

Specialistläkare inom ögonsjukdomar

Ålands hälso- och sjukvård