halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Specialistsjuksköterska akutsjukvård till Vilhelmina Natt

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2023-10-07

Ansök nu

Specialistsjuksköterska akutsjukvård till Vilhelmina Natt

Drömmer du om att göra skillnad och bidra till sjukvården i Norrland med trygga villkor? Vill du ha en bra lön, hög pension och möjlighet att själv styra hur mycket du ska jobba? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET
Är du legitimerad sjuksköterska inom akutsjukvård och söker nya spännande uppdrag? Då kan du vara den vi söker till ett bemanningsuppdrag i Vilhelmina!

Uppdraget  innebär arbete som bemanningssjuksköterska på en akutvårdsavdelning på sjukstuga. Avdelningen har 8 akutvårdsplatser samt 3 kommunala korttidsplatser som rondas dagtid. Vanliga diagnoser är infektioner, palliativa, rehab, eftervård kirurgi, medicin efter övertagning från sjukhus. På kvällar, helger och nätter har du ansvar för oselekterat akutintag med jourläkare i beredskap. 

Till uppdraget söker vi dig som är tillgänglig under perioden v.36-47. Vi ser gärna att du som söker är intresserad av att jobba återkommande under en längre period men det är inte ett krav.  
Arbetstid: Natt 

DIN PROFIL
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom akutsjukvård eller distrikt. Minst 2 års dokumenterad arbetslivserfarenhet från arbete på akutmottagning, akutvårdsavdelning eller sjukstuga. Du kan arbeta flexibelt samt är stresstålig, som sjuksköterska är du driven och mycket trygg i din roll! Du gillar att ta dig an nya utmaningar och kan självständigt ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är även flexibel samtidigt som du värdesätter teamarbete. 

Uppdaterad A-HLR utbildning (vuxen och barn) de senaste 12 månaderna är ett krav. Kunskaper i NCS Cross, Prator, Procapita, RoS och Pascal är meriterande. 

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 
Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 
Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar en av våra erfarna konsultchefer kontakt med dig.

Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Specialistsjuksköterska akutsjukvård till Vilhelmina Natt

Centric Care AB