halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Spontanansökan Underläkare innan examen till Internmedicin och Infektion, Danderyds sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2024-04-30

Ansök nu

Spontanansökan Underläkare innan examen till Internmedicin och Infektion, Danderyds sjukhus

Är du intresserad av att arbeta som underläkare innan examen hos oss på Internmedicin och infektion under sommaren? Skicka in din intresseanmälan här!

Vårt anställningserbjudande
Verksamhetsområde Intermedicin och Infektion är en av de största klinikerna på Danderyds sjukhus med ett stort ansvar för det akuta medicinska flödet och den akut sjuka patienten.
Hos oss får du möjlighet att bekanta dig med den internmedicinska patienten samtidigt som du ingår i en grupp med engagerade medarbetare.

Vi söker varje sommar underläkare till vår verksamhet.

Arbetsuppgifter
Sedvanligt underläkararbete på avdelningen med bedömning av patienter, daganteckningar, utskrivningar och remisser. Det förekommer även att ni assisterar med läkemedelsdelning och administrering av läkemedel.

För underläkare innan examen innebär tjänsten arbete på någon av medicinklinikens avdelningar. Vi bemannar i dag lungmedicinska, allmän internmedicinska, palliativa, gastroenterologiska och endokrinologiska avdelningarna.

Kvalifikationer
Underläkare före examen (läkarstudent från termin 9)

  • Godkänd på samtliga moment till och med termin 9 på läkarprogrammet.

  • Vid studier utanför Sverige godkänt på alla moment (inkl fått betygen) som involverar internmedicin. I det ingår förutom internmedicin även neurologi, kardiologi samt akutsjukvård.

Erfarenhet av akutsjukvård som undersköterska är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett intresse för internmedicin. Du har ett gott omdöme samt har en god förmåga att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Anställningsform, sysselsättningsgrad och startdatum enligt överenskommelse

Ansökan
Detta är en intresseanmälan och vi kontaktar dig när det finns behov av din kompetens. Observera att återkoppling kring denna ansökan därmed kan dröja. Välkommen med din intresseanmälan!

Om verksamheten
Internmedicin och infektion är ett av sjukhusets största verksamhetsområden och har cirka 450 medarbetare. Vi är fördelade på sju vårdavdelningar, två öppenvårdsmottagningar samt en medicinsk akutvårdsavdelning (MAVA) där vi tar emot patienter för initial utredning och behandling. Hos oss på internmedicin och infektion utreder och behandlar vi patienter för några av de vanligaste folksjukdomarna.

Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning.

Om Danderyds Sjukhus
Danderyds Sjukhus AB ett av Sveriges största akutsjukhus med natur, vatten och t-bana runt knuten. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. Här möts akutsjukvårdens puls med högkvalitativ vård och det nära omhändertagandet. Vi hjälper varandra och ger dig möjligheten att växa och utvecklas från student till erfaren medarbetare. Du som värnar patienten och du som vill driva patientnära forskning kommer trivas här.
Vi vill vara en arbetsplats att längta till.

Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus

Att söka jobb i Region Stockholm
Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

 

Dela detta jobb

Spontanansökan Underläkare innan examen till Internmedicin och Infektion, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB