halsojobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

ST-Läkare i allmänmedicin sökes till Kristianstadkliniken

Företag Prima Vård AB
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

ST-Läkare i allmänmedicin sökes till Kristianstadkliniken

Kristianstadkliniken växer så det knakar och vi behöver fler ST-läkare. Är du Leg.läkare som vill bli specialist i allmänmedicin och vill vara med och utveckla Kristianstadkliniken! Vill du bli en del av ett kompetent team som värdesätter arbetsglädje? Välkommen med din ansökan!
 
Dina arbetsuppgifter
I rollen som ST-Läkare hos oss består dina arbetsuppgifter huvudsakligen av mottagningsarbete med en variation av patienter inom alla ålderskategorier och sjukdomstillstånd. Vi arbetar med såväl planerade som akuta besök och du ges möjlighet att i viss mån utforma ditt arbetsschema. Handledning får du av våra kompetenta allmänspecialister. Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med samtliga professioner på vårdcentralen. Du blir en del av vår läkarstab.
 
Din profil
Vi söker dig som är Leg.läkare som vill bli specialist i allmänmedicin med en förmåga att se till både verksamheten och patienten från ett helhetsperspektiv. Vidare ser vi gärna att du har en god kommunikationsförmåga och har fallenhet för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor. Som person är du lyhörd för våra patienters totala behov och du bemöter alla med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och arbetar bra i team så väl som självständigt.
 
Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats. Du kommer att mötas av engagerade kollegor med hög teamkänsla. Vi har även en fast läkarstab. Vår syn på primärvård är att vi arbetar tillsammans med samtliga kompetenser och där alla delar är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra med arbetsglädje! Som ST-läkare har du tillgång till ST-forum, ST-möte och kontakt med studierektor. Du, handledaren och studierektorn lägger tillsammans upp en individuell studieplan för att tillgodose alla krav som framgår i Socialstyrelsens målbeskrivning inför specialistkompetens i allmänmedicin.

Kvalifikationer
Vi söker dig med svensk legitimation som läkare. Som person hoppas vi att du är kommunikativ, pedagogisk och samarbetsvillig. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Mer om tjänsten:
Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta:

Verksamhetschef, Annelie Olsson, annelie.olsson@primavard.se 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

ST-Läkare i allmänmedicin sökes till Kristianstadkliniken

Prima Vård AB